Bikey Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 @Mar_Dal Nieźle. Myślałem, że te 50 to ograniczenie programowe, a tu okazuje się, że można więcej, dzięki. Mój mały rekordzik to około 5.000 WebMini w 3 godziny, na domene z PR1 (domena miała nie być już przedłużana, wynik TOP1 na frazę z 550.000 wyświetleń). Odradzam jednak taki hardcor. Domena nie miała żadnych linków wychodzących i była podlinkowana z 15 mocnych stron (w tym jedna rządowa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackSEO Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 1. Mar_Dal poprosił, więc jego limit został nieco zwiększony - staram się dbać o zadowolenie klientów 2. Nie zmieniaj tematu... Zdaje mi się, że mowa była o preclach, duplikowanych tekstach itd... Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce... Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 duża częśc precli w bazie wygląda jakby była postawiona prze jedną osobę.. można się kiedyś na tym przejechać Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Bikey powracam do swojego pytania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikey Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 @Mar_Dal Moja odpowiedź ukazała się kilka postów wyżej: "Nieźle. Myślałem, że te 50 to ograniczenie programowe, a tu okazuje się, że można więcej, dzięki." Ja do zmasowanych precli na wordpressie używam Publikera i programów pisanych na zamówienie, tylko dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamjot Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Coś chyba espress nie działa. Może ktoś potwierdzić? Blog komputerowy - Masa użytecznych porad, ciekawostki i eksperymenty. Naprawa laptopów - profesjonalny serwis, naprawa płyt głównych, reballing, BGA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kook Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Coś chyba espress nie działa. Może ktoś potwierdzić? nom nie działa, jak również setki precli *.waw.pl to których on dodaje. KKM MEDIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Mi przez chwilę strona się nie ładowała. Teraz ok. Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 sprawdzacie czasem gdzie dodają się Wasze artykuły, bo ja dzisiaj pierwszy raz zaglądnąłem i oczom nie wierzę: 70-80% precli w moim pierwszym projekcie na chwilę obecną nie działa, patrząc na błąd śmiem twierdzić, że to wszystko siedzi na jednym serwerze, masakra jakaś dopilar.pl https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/ Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielBurchardt Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Pewnie chodzi o precle na domenie waw.pl https://kokohash.com/profil/medumistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Pewnie chodzi o precle na domenie waw.pl a jaki tego powód? Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alumilut Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/mumiak/public_html/wp/index.php:36) in /home/mumiak/public_html/wp/wp-includes/functions.php on line 2861 Error establishing a database connection Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwrona Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Dokładnie, też się wkurzyłem, wszystko na .waw.pl ma błąd bazy danych. Niedobrze.... Przeprowadzki Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 chodziło mi o to że, może włamywacz wie dlaczego Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulMaster Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Trochę jestem rozczarowany ;( Dodało mi do 26 precli i stoi 2 dzień a do tego połowa precli nie działa ;/ fault code p0171 A jak nie to yei.pl kody dtc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.