shad Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Małe (jedno z wielu) narzędzi do SEO. W sumie do zarządzania bazą tekstów, generowania ładnych i śmietnikowych tekścików, itd. Edit: Klikalne demo Shad Seo Tool Tekst Gen 0.1 =========================================== = Wymagania =========================================== * Serwer WWW z obsługą php 5 oraz zainstalowaną biblioteką IonCube Loader * Serwer baz danych mysql w wersji 5 =========================================== = Ograniczenia wersji Free =========================================== Pełna funkcjonalność w okresie 30 dni od daty wygenerowania licencji. Brak definicji danych dla niektórych typów generatorów. =========================================== = Władowywanie plików na serwer =========================================== Po pobraniu archiwum w formacie ZIP, należy jego zawartość władować na serwer WWW. Następnie należy uruchomić instalację poprzez wywołanie adresu: https://nazwa_serwera/install.php i wykonać podane kroki. =========================================== = Instalacja =========================================== Aby zainstalować oprogramowanie proszę wykonać następujące czynności: * Krok 1 - rozpakowywanie i instalacja plików * Krok 2 - konfiguracja bazy danych * Krok 3 - instalacja bazy danych Po zainstalowaniu skryptu należy wygenerować klucz zasobów, przesłać na podany adres email oraz wprowadzić otrzymany klucz licencyjny. * Krok 4 - generowanie klucza zasobów * Krok 5 - wprowadzanie klucza licencyjnego =========================================== = Gwarancja =========================================== Nie udzielam 100% gwarancji na poprawność działanie oprogramowania. Często bywa tak, że wgrywane pliki mogą nie działać w części lub wcale (Często zależy to od konfiguracji serwera i jego oprogramowania). Jednak sam korzystam codziennie z tego oprogramowania w swoich komercyjnych aplikacjach - czyli istnieje prawdopodobieństwo że po zainstalowaniu oprogramowanie będzie działać OK. Nie odpowiadam też za jakiekolwiek szkody, czy to fizyczne, czy finansowe czy jakiekolwiek inne (np. psychiczne, moralne). =========================================== = Szybki przewodnik: =========================================== Baza tekstów – spis wprowadzonych tekstów Edycja – edycja parametrów wprowadzonego tekstu Tytuł – generowanie tekstu według zdefiniowanych parametrów Dodaj tekst – dodanie tekstu i ustawień do bazy tekstów Mieszarka – generowanie tekstu bez zapamiętywania w bazie danych Tematyka – definiowanie tematyk tekstów Frazy – generator synonimów, misspeli, itd. dla wprowadzonych fraz Generator – generowanie tekstu na podstawie bazy danych i innych źródeł tekstu Gen. wpisy – lista zdefiniowanych parametrów wpisów generatora w bazie danych Gen. dodaj wpis – dodanie definicji generatora do bazy danych Gen. kategorie – definiowanie kategorii generatora =========================================== = Wsparcie =========================================== Oficjalnego nie ma, ale jeśli masz jakieś spostrzeżenia, pytania, uwagi, stwierdziłeś błąd działania - pisz na GG: 1460814 , lub poprzez formularz kontaktowy na stronie shad.net.pl =========================================== = Do pobrania =========================================== Do pobrania z: https://shad.net.pl/artykuly/do-pobrania.htm Aplikacje internetowe, systemy wspomagające SEO, programy pod Windows i Linux, info na https://shad.net.pl - dopisz się do Katalogu Firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowe Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Witam. Zapowiada sie calkiem calkiem przetestuje . Pozdrawiam. Poprzedni NIC to - alumilut Zmiana Nica nie z mojej winy. Wasze Arty. na seointernet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav88 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 o shad wydaje się, że odwaliłeś fajną robotę i będzie to bardzo przyjemny skrypcik Parki w Warszawie oraz współrzędne geograficzne Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Na stronie jest dostępna lekko poprawiona wersja, bez zmian w numeracji wersji. Aplikacje internetowe, systemy wspomagające SEO, programy pod Windows i Linux, info na https://shad.net.pl - dopisz się do Katalogu Firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Jaka cena za licencje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Na stronie jest dostępna lekko poprawiona wersja, bez zmian w numeracji wersji. qrcze, shad: nadal mi wyskakuje "Niepoprawne klucze licenycjne [Ex006] ..." a szkoda, bo bardzo chciałem to przetestować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Na stronie jest dostępna lekko poprawiona wersja, bez zmian w numeracji wersji. qrcze, shad: nadal mi wyskakuje "Niepoprawne klucze licenycjne [Ex006] ..." a szkoda, bo bardzo chciałem to przetestować... Podeślij mi na PW adres serwera gdzie jest zainstalowany skrypt. Co do licencji to narazie do końca października free (okres beta testów), w tym czasie jak będę miał trochę wolnego czasu to jeszcze wypuszczę parę innych narzędzi. Aplikacje internetowe, systemy wspomagające SEO, programy pod Windows i Linux, info na https://shad.net.pl - dopisz się do Katalogu Firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowe Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Witam. Pomimo checi i wgrywania klucza projekcik prawdopodobnie padl. Pierwsza stronka ok ale juz kolejne podstrony i funkcje kaput a szkoda!. Niepoprawne klucze licenycjne (zmieniony adres domeny) [Ex006] ... Pozdrawiam. Poprzedni NIC to - alumilut Zmiana Nica nie z mojej winy. Wasze Arty. na seointernet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 shad, wysłałem Ci dane na PW i... milczenie owiec... odpuściłeś temat? jeśli tak to szkoda wielka, bo jest duże zapotrzebowanie sam szukałem sporo czasu dobrego narzędzia z taką funkcjonalnością... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.