piotr_as Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Witam! Mam stronę główną np. www.mojastrona.pl i zamieszam na niej linki "moja fraza1" do adresu "www.mojastrona.pl/podstrona1.php", "moja fraza2" do adresu "www.mojastrona.pl/podstrona2.php". Podobne zabiegi wykonuję na podstronach. Czy powyższe czynności będą miały pozytywny wpływ PR moich stron i na pozycję mojej strony w wyszukiwarce na wymienione frazy? Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 linkowanie wewnetrzne jest rownie wazne jak z zewnatrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomierc Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 na pr podstron teoretycznie tak będzie brany z index Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.