adi87a Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Co sądzicie o nowości na polskim rynku, mianowicie o domenach .co? Ktoś z was kupił już taką domenę? Nowoczesne mieszkania w dobrej lokalizacji w Pabianicach - https://zisinvestgroup.pl/oferta-wynajem-mieszkan.html Dachy płaskie są idealnym rozwiązaniem w przypadku stawiania dużych obiektów przemysłowych. Więcej przeczytasz na https://www.dachy-zrbzawadzki.pl/oferta-dachy-plaskie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Dostałem chyba z 20 emaili od home i... jakoś mnie to nie przekonało - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawloski Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 za bardzo podobna do .com (pierwsze wrażenie "zapomniałeś m") nie ma sensu tego kupować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzoza24 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Gdzie najtaniej dostałabym domenę .co? Eleganckie prezenty okolicznościowe z drewna... Dzień Babci i Dziadka | Zakończenie roku szkolnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punkty Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 .eu, .tel, .co, itd jeszcze wiele ich powstanie... Zapraszam po darmowe 10.000 pkt na start w Seomatik.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paszczur Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 No właśnie - zapewne ludzie się często mylą i nie wpisują tego "m" na końcu. Jeśli masz zarejestrowaną domenę w .co która jest odpowiednikiem dużego serwisu w .com to za darmo masz spory ruch. Oczywiście trzeba by w miarę szybko wrzucić tam coś podobnego, żeby ludzie nie uciekali. W Polsce też mamy com.pl -> co.pl - na tej samej zasadzie można uzyskać pewien ruch. Bildero - super wydajny serwer zdjęć, możliwość skalowania w locie, zoom, zdjęcia obrotowe (360 stopni), własny znak wodny i wiele innych możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Niby bezsensu domena, ale wszystkie ciekawe już pozajmowane. Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Marketing lokalny - LokalPromo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stats1 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Domena bardzo wartościowa dla kolumbijskich internautów. Nie wiem, czym się tu podniecać. Przecież to zwykła domena krajowa. Tylko nie wiem, co za człowiek zrobi na niej profesjonalny serwis. Na pewno odpada zastosowanie takich domen przez firmy, bo nikt poważny nie postawi sobie strony na kolumbijskiej domenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paszczur Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Podobna sytuacja jak z .tv Bildero - super wydajny serwer zdjęć, możliwość skalowania w locie, zoom, zdjęcia obrotowe (360 stopni), własny znak wodny i wiele innych możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARES Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Mi się wydaje, że domena może być bardzo dobra.. już dużo osób po blokowało fajne nazwy, żeby zapewne móc w przyszłości odsprzedać. nie.co - mozna zrobic "co.nie.co", byle.co, jaj.co, dis.co, tabas.co itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeminho7 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 MI się wydaje, że domeny .co to tylko podpucha firm rejestrujących aby zarobić więcej kasy. Bo na końcówce .co jest więcej krótkich konkretnych nazw domen niż na pl. gdzie cięzko już jest znaleźć coś składnego i prostego do zarejestrowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Domena bardzo wartościowa dla kolumbijskich internautów. Nie wiem, czym się tu podniecać. Przecież to zwykła domena krajowa. Tylko nie wiem, co za człowiek zrobi na niej profesjonalny serwis. Na pewno odpada zastosowanie takich domen przez firmy, bo nikt poważny nie postawi sobie strony na kolumbijskiej domenie. To nie jest zwykła domena. Jakby nie patrzeć to literówka .com i można zrobić dobry interes. Stąd też dość wygórowana cena. akwarystyka,akwarium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stats1 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Domena może nadać się jedynie pod pomyłki, a nie na postawienie wartościowego serwisu. Jest tak samo wartościowa jak naszaklaa.pl i inne tego typu domeny. Pod większością i tak nic nie ma. Najlepsze pomyłki i tak już są zarejestrowane i to nie przez Polaków. A ci wszyscy, którzy niby zarejestrowali domeny .co z wartościowymi słowami i tak je nie przedłużą po roku, bo ich nie będzie stać. Zarobią jedynie rejestratorzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsi Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 No właśnie ja coś tam próbowałem wyszukać i wszystko zajęte, już totalne bzdury zostały. Mi się wydaje, że mafia (ICANN i spółka) sobie domeny w nowych TLD-kach najpierw chapie samemu, a potem dopiero idzie uwolnienie rejestracji "dla ludu". Zamiast gnoje zrobić coś z masowym przejmowaniem albo rejestracją i potem wrzucaniem "domain for sale", to się marketingiem zajmują. IMO powinni pozwolić na ".xxx" - to jest hipokryzja roku, że ktoś blokuje start tego tld. webastyczny.pl - projektowanie wizerunku w Internecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi87a Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Moim zdaniem to tylko chwyt wielkich firm mających na celu nabicie kasy na klientach, jak ktoś słusznie zauważył, wszystkie fajne nazwy już zajęte, a cena też nie zachęca. Wiele osób się na pewno skusi, ale na dłuższą metę szału to raczej nie zrobi. Nowoczesne mieszkania w dobrej lokalizacji w Pabianicach - https://zisinvestgroup.pl/oferta-wynajem-mieszkan.html Dachy płaskie są idealnym rozwiązaniem w przypadku stawiania dużych obiektów przemysłowych. Więcej przeczytasz na https://www.dachy-zrbzawadzki.pl/oferta-dachy-plaskie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.