początkujący Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 pingowanie znacznie przyspieszyło indeksację stron. u mnie większość wpisów się ładnie zaindeksowała w guglu na razie wszystko działa bardzo ładnie "w raportach dodam opcje: sprawdzenia ile wpisów webmini jest zaideksowane i możliwość ponownego pingowania" dodaj, bo chyba nie każdy tutaj potrafi sprawdzić tempo indeksowania wpisów z tego konkretnego narzędzia spóźniłem się: już dodałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avreo Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Raporty w txt nie działają poprawnie, dostaję w nich adresy do samych katalogów, a poniżej do tego samego katalogu, ale juz link do wpisu, albo jeszcze śmieszniej, dostałem link do nie mojego wpisu pozycjonowanie stron | Catalogio *easydir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1492 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Dodałem jak na razie 2 zadania i ilość zaindeksowanych w Google stron jest dość dziwna I zadanie - Stan dodawania: 300/4419 - 0 zaindeksowanych w Google II zadanie - Stan dodawania: 600/4419 - ok. 200 zaindeksowanych w Google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Dodałem jak na razie 2 zadania i ilość zaindeksowanych w Google stron jest dość dziwna I zadanie - Stan dodawania: 300/4419 - 0 zaindeksowanych w Google II zadanie - Stan dodawania: 600/4419 - ok. 200 zaindeksowanych w Google U mnie na 600 ponad 250 zaindeksowanych, co na trzeci dzień dodawania uważam za bardzo dobry wynik, a widzę przyrost ideksacji w dniu dzisiejszym, czyli po ruszeniu pingowania wpisów wczoraj zaindeksowanych było niecałe 50 z 400 wpisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sh0tek Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 1 punkt 8zł, 10 punktów 10zł, + zniżka dla PiO ? Ile punktów potrzebuję na jedną stronę aby w pełni wykorzystać waszą bazę i możliwości ? www.controlsys.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Ile punktów potrzebuję na jedną stronę aby w pełni wykorzystać waszą bazę i możliwości ? jedna strona dodawana - 1pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sh0tek Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 w pierwszym poście pisze "dlatego pierwsze 20 osób które napiszą do mnie pw dostaną 2 punkty, które umożliwiają w tym momencie dodanie strony do około 4000" 1 punkt = 1 strona ? tzn ja potrzebuje punkty żeby dodać stronę do sytemu a ona później już się będzie dodawać do całej bazy czy w drugą stronę - punkty są potrzebne żeby dodawać do określonej ilości katalogów ? www.controlsys.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1492 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 w pierwszym poście pisze "dlatego pierwsze 20 osób które napiszą do mnie pw dostaną 2 punkty, które umożliwiają w tym momencie dodanie strony do około 4000" 1 punkt = 1 strona ? tzn ja potrzebuje punkty żeby dodać stronę do sytemu a ona później już się będzie dodawać do całej bazy czy w drugą stronę - punkty są potrzebne żeby dodawać do określonej ilości katalogów ? za 1 punkt dodajesz stronę do wszystkich (ponad 4000) katalogów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwin Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Widzę że system się podoba Wymaga jeszcze dopracowania ale cały czas nad nim pracuję. Zaraz w bazie będzie 4500 webmini i funkcja pingowania raportów. Dziękuje za duże zainteresowanie projektem i propozycje rozwoju. blog o oszczędzaniu darmowy portal randkowy darmowe poradniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 z 200 katalogów dodanych dzisiaj już 127 w indeksie,pingowalem każdy wpis.Imponujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwin Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Najlepsze jest to, że inni użytkownicy pozycjo mają podobne wyniki ^^ @Avreo - zobacz w raporcie na wpisy z 05.08.2010 - wszystko jest ok blog o oszczędzaniu darmowy portal randkowy darmowe poradniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajacgd Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Widzę że system się podoba Wymaga jeszcze dopracowania ale cały czas nad nim pracuję. Zaraz w bazie będzie 5000 webmini i funkcja pingowania raportów. Dziękuje za duże zainteresowanie projektem i propozycje rozwoju. Mam trochę czasu, więc się przyczepiam nawet do pierdułek . W edycji, gdy poprawiam tekst, to za każdym razem muszę ustalać ilość wpisów na dzień, bo jak tego nie zrobię to zmieni na 10. Jak się poprawia tekst to można o tym zapomnieć, więc lepiej jednak zrobić, by ustawiona była wcześniej ustalona wartość. Podoba się, choć wysyp narzędzi do webmini to jak spojrzeć na pio mamy znaczny . Jak będą inne katalogi z pingowaniem wpisów, to wtedy to już będzie wyższa półka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEOsklep24.pl Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Witam. Panowie co ile dodanych katalogów zmieniacie opis? Tak, żeby sie ciągle ten sam nie powtarzał....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwin Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Dodając mieszany opis przez synonimy nie będzie się powtarzał cały czas ten sam Przykładowy opis: {Pozycjo|Pozycjo.net} to nowy system, który umożliwia {pozycjonowanie|promowanie} {serwisów internetowych|stron|stron www|portali|portali internetowych}. Dzięki zastosowaniu {najnowszych|najlepszych} technologii {system|nasz system} działa bardzo {szybko|dobrze|niezawodnie|stabilnie}. Zdobywaj linki i {pozycjonuj|promuj|reklamuj} swoje {portale|strony|serwisy}. {Zapraszamy.|Zapraszamy serdecznie!|Polecamy.|Polecamy!} Pomiędzy znakami { a } następuje losowanie czyli {Pozycjo|Pozycjo.net} -> Czasem będzie Pozycjo innym razem Pozycjo.net {Pozycjo|Pozycjo.net} //zmodyfikowałem silnik dodawania - kilka minut po dodaniu zadania możesz oglądać pierwszą porcję linków Jeśli w raporcie macie link bezpośredni i link do katalogu - (tylko przy dodawaniu do 200) - problem już jest rozwiązany. Pytanie do was - gdy jest problem z pobraniem linka bezpośredniego do wpisu pingować stronę wyszukiwania? blog o oszczędzaniu darmowy portal randkowy darmowe poradniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 jak doda zsynonimizowane teksty, których zwykle miesza się kilkadziesiąt wynikowych, może 100 a niech by było 200 po dodaniu do tych ponad 4 tysięcy katalogów unikalność z tego i tak żadna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.