jez Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Nie, to niekonstytucyjne. Chorzy psychicznie też powinni mieć w Sejmie swoją reprezentację. Pozdrawiam, J. P.S. Jako zdrowy psychicznie, domagam się także reprezentacji mojej grupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deep Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 12 groszy wkładu przeciwko ACTA odemnie https://www.leszekcieslik.pl/ Król psychostymulantów, Modafinil w sklepie online do kupienia bez recepty! W najlepszym towarzystwie Bromantane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rechot Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 No i ACTA podpisana. Jesteśmy w elicie Nie to co taki zaścianek jak Niemcy czy Szwajcaria... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreeSpin Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Najlepszy Piłkarz w Polsce wie najlepiej co dobre dla poddanych obywateli. Graj legalnie! Legalny Bukmacher i pełna lista legalnych zakładów sportowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psik Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 .... czas zacząć czyścić swoje strony :/ albo się niektórych całkowicie pozbyć :| Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryu420 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Kolejne bicie piany i zero konkretów na tych protestach. Co tak naprawdę zmienia ta całą ACTA? - Monitorowanie internetu? (już teraz można praktycznie wszystko prześlidzić - bez zmian). - Rekwirowanie sprzętu na podstawie podejrzeń? (już teraz takie coś jest w Polsce praktykowane - bez zmian). O dziwno nawet 1 plusa się doszukałem według aktualnego prawa zabiorą Ci sprzęt na podstawie podejrzenia i zostaniesz goły i wesoły. W ACTA precyzowane jest, że ma nastąpić jakaś rekompensata za rekwirowane rzeczy. Nie chciałbym, by widzano mnie jako zwolennika tej ustawy, ale chyba logicznie myśląca osoba przyza, że akurat ten jeden punkt jest na plus. Jest ktoś w stanie wymienić rzeczy, które się w praktyce zmieniają? Bo po przeczytniu tej ustawy ciężko mi się faktycznych zmian doszukać. NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rstaciak Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Jest ktoś w stanie wymienić rzeczy, które się w praktyce zmieniają? Bo po przeczytniu tej ustawy ciężko mi się faktycznych zmian doszukać. hmmm... definicja demokracji w Polsce ^^ - już nawet bez wnikania czy właściwa czy nie właściwa jest ta ustawa. Rząd ją przepchnął (mimo, wątpliwości ze strony ludu, instytucji, populistycznych polityków) więc chyba zmieni się świadomość części społeczeństwa dzięki temu traktatowi (a może i nie ?)... multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryu420 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 hmmm... definicja demokracji w Polsce ^^ Że demokracja w praktyce nie działa już wiemy od dawna. Dalej czekam na konkrety w sprawie ustawy*. Trochę żałosne te tłumy, które nawet nie mogą określić przeciwko czemu właściwie protestują. *chodzi mi o rzeczy, które z obecnym prawem w PL się nie pokrywają, bo takich jest sporo NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Węgrzycki Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Czy ciekawą formą sprzeciwu może być nie hakowanie stron rządowych, lecz depozycjonowanie ?? no ale przecież to jest nie etyczne no i chyba to nie wpłynie na działanie rządu Polecam strony www Olsztyn - Gazeta Turystyczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_mlody Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Dlaczego? skoro po wpisaniu na przykład: "kancelaria premiera" - wybijemy w top 50 - 50 gównianych zapleczówek? byłoby wesoło innveo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rechot Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Tylko po co? Myślicie że zależy im na ruchu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haze Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Premierowi to już na niczym nie zależy pewnie dostał taką łapówe, że jest ustawiony do końca życia BuyProxies.org - najlepsze proxy dla Scrapebox, Xrumer, SenukeX, GSA Ser, Zennoposter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Węgrzycki Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 na ruchu nie zależy im... ale to byłoby udowodnienie kto jest silniejszy w internecie kto ma większa władze w internecie no i podważenie wiarygodności stron rządowych ale czy mam rację ?? Polecam strony www Olsztyn - Gazeta Turystyczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rechot Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Premier szykuje się na ciepłą posadkę w Brukseli. Temu celowi podporządkowane są działania polskiej dyplomacji. Jak widać cena nie gra roli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SqL Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 @rechot zgadzam się. Zawsze jest coś za coś. Pewnie poszedł jakiś układ pod stołem a w zamian nie mieliśmy wyboru i przyjeliśmy ACTA. Sklep medyczny - zapraszam w razie potrzeby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.