Wilk Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Ja korzystam z SK i jestem zadowolony. Kiedy włączałeś po raz ostatni? Ja kiedyś byłem zadowolony. Ale to było dawno. Aktualnie liczą się tylko SeoBohater i SeoLight. Darmowe programyPotrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 SB bardzo dobry program ale Publiker jednak bije na głowe pół automaty! Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajacgd Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Ja tam nie działam masowo i choć się zgadzam, że najlepiej robić ręcznie, bo daje to pełną kontrolę, to zajmuje to masę czasu. W takim wypadku fajnie mieć automat i półautomat. Używam Publikera i SeoLight, którym dodaję tam, gdzie Publiker nie obsługuje i ew. na płatnych. Ale by dobrze używać Publikera, to trzeba - jak z każdą aplikacją - trochę czasu na poznanie programu, jego możliwości i wypracowanie odpowiednich technik (procedur). Ale jeżeli ktoś chce wskoczyć od razu do Publikera, bez poznania specyfiki katalogów, to odradzam. Wpierw trochę pododawać ręcznie lub automatem, żeby poznać specyfikę katalogów i precli, żeby potem z głową przygotować zawartość grupy do Publikera, by skorzystać w pełni z jego dobrodziejstw i nie skopać niektórych wpisów, np. żeby nie ucinało tekstu itd. itp. No i trzeba na podstawie doświadczeń ręcznych lub półautomatycznych stworzyć odpowiednią liczbę działów i poddziałów katalogów, bo w Publikerze lista sugerowana jest dość skromna i nie przystająca do różnorodności jaką się spotyka w rzeczywistości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.