Skocz do zawartości

Tani ale sprawdzony hosting pod małe zaplecze

Luc

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja tam osobiście korzystam z hekko. Mój reflink: https://www.hekko.pl/?ref=2664 . Najtańszy serwer około 40 pln/rok. Z jakością nie jest źle, w przeciągu ostatnich 2 miesięcy serwer dobrze się trzyma, pady są sporadyczne. Wcześniej narzekałem na hekko, około 2 tygodnie padalo wyszystko masakrycznie, ale w końcu problem rozwiązali i jest nieźle. Parametry ma dobre..jak w sam raz na zaplecze.

Tyle jeśli chodzi o małe zaplecze ode mnie.

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

proste.pl - polecam ;)

e:link

to miał być tani hosting.

Ze swojej strony polecam hosting z jajem czyli prohost. Hostinki, które dają jakiś marny transfer omijam z daleka.

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Pod proste zaplecze html zdecydowanie ovh.pl. Pod inne polecam netarteria.pl i ewentualnie hekko ale troszkę mnie zawodzą ostatnio, ale pod proste zaplecze ujdzie.

Możesz spróbować też tego nowego iswift, póki co sprawdza się lepiej niż hekko, a jest tani i długi okres testowania.

Poza tym co to znaczy "tani"? 4-5zł miesięcznie to lipa, nie hosting... ja osobiście nie ruszam hostingu za mniej niż 15zł miesięcznie...

Przepłacasz, im droższy nie znaczy wcale lepszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności