Skocz do zawartości

Cała aktywność

Kanał aktualizowany automatycznie

1. Dzisiaj
  2. Korzystam z lokoz i neteasy i nie ma problemów w żadnym z tych przypadków.
  3. Na sprzedaż domena grymobilne.pl Cena 500 zł Transakcja poprzez AM Kontakt- PRIV
  4. Wczoraj
  5. Marcin Kordowski: Zakochani w AI. Czy chatbot może być partnerem na życie? Czy zakochani w AI to żart czy nowy trend? Nie sądziłem, że kiedyś będę pisał o […]... Poleca: Polska Planeta SEO View the full article
  6. Na sprzedaż domena promptyai.pl Cena 500 zł Transakcja poprzez AM Kontakt- PRIV
  7. Ja osobiście jestem wielkim fanem kina. Jakbym miał wybrać swój ulubiony byłoby dość ciężko. Ale poniżej moja lista top10 która w pewnym stopniu stoi na piedestale i każdy z tych filmów jest na pierwszym miejscu. Polecam dla osób pragnących obejrzeć dobre kino, choć wątpliwe byście tych filmów nie widzieli. Pewnie pojawiły się już w rozmowie, ale nie będę krył, że 25 stron wątku nie przejrzałem. 1. Pulp Fiction (Tarantino w pełnej krasie) 2. Matrix cz. 1 (Rozwój oczami Braci Wachowskich) 3. Włamanie na śniadanie (Najlepsza komedia w moich oczach) 4. Złap mnie jeśli potrafisz (Hanks w pogoni za Dicaprio) 5. Ojciec Chrzestny cz. 1 i 2 (Co tu dużo mówić) 6. Leon zawodowiec (Miłość i dobro na innym poziomie) 7. Incepcja (Otwiera oczy) 8. Wściekłe psy (Tarantino part 2:) 9. Nietykalni (Lodołamacz) 10. Pan od muzyki (Tego pewnie tu wielu nie zna, a Jugnot zagrał rolę życia)
  8. aleksiej

Witajcie

Cześć, miło poznać. Do usłyszenia.
  9. Dzięki Mion i Okazwłoka za odpowiedzi. Mion: To Contabo faktycznie ma bardzo tanie rozwiązania. Z ciekawości postawię sobie coś w weekend. Okazwłoka: A jakby wybrać między Lokoz a Neteasy - to co byś wybrał?
  10. AW Projekt: Co to jest Grok AI i jak z niego korzystać? Grok to chatbot stworzony przez firmę xAI, należącą do Elona Muska, to również przełomowy moment w rozwoju sztucznej inteligencji. Grok, oparty na generatywnej AI i zintegrowany z platformą X (dawniej... Poleca: Polska Planeta SEO View the full article
  11. Opcja z relatywnie tanim VPS VPS: https://contabo.com/en/vps/ Oraz panel do hostingu: https://cyberpanel.net/ Do tego możne być CloudFlare i Jesteś niezależny w stawianiu zaplecza
  12. Dominik Piestrzyński: Google June 2025 Core Update – lipiec 2025 co się zmienia? Google rozpoczęło wdrażanie kolejnej aktualizacji rdzenia (core update). Mimo że rollout wciąż trwa, już dziś widać wyraźne przesunięcia w pozycjach – zarówno spadki, jak i odbicia. Oto kluczowe infor... Poleca: Polska Planeta SEO View the full article
  13. Sprzedam punkty LINKTAK. Atrakcyjna cena. Paczka 100k punktów LinkTak w cenie 450 zł netto! Na zakup wystawiam fv 23%. Możliwe także mniejsze ilości! Dane firmowe Zapraszam do kontaktu: kontakt {} technernet.pl
  14. Jakie przemyślenia prócz podlinkowanie artykułu?:P
  15. bardock

Witajcie

Zarejestrowałem się z przypadku przeglądając profile linkowe konkurentów Myślałem, że to miejsce już nie istnieje, a jednak... Jestem właścicielem agencji SEO - postaram się wnosić coś ciekawego do dyskusji.
  16. Ostatni tydzień
  17. Silence!: Jak nie przepalać budżetu w Google Ads – praktyczny przewodnik Google Ads potrafi wynieść Twój biznes na nowy poziom, ale równie dobrze może go sprowadzić na dno finansowe – wszystko zależy od tego, jak go użyjesz. Choć sam interfejs reklamowy Google’a wydaje... Poleca: Polska Planeta SEO View the full article
  18. Mateusz Rydlewski: 8 najlepszych alternatyw dla Cookiebot Cookiebot to jedno z najczęściej wybieranych narzędzi do zarządzania zgodami na pliki cookie – szczególnie w Europie. Ale nie jedyne. W niektórych przypadkach lepszym rozwiązaniem może okazać się wybó... Poleca: Polska Planeta SEO View the full article
  19. Jacek Jagusiak: Jak sprawdzić wersję WordPress? Znajomość aktualnej wersji WordPressa na Twojej stronie to podstawa bezpiecznego i efektywnego zarządzania witryną. Regularne aktualizacje systemu CMS nie tylko wprowadzają nowe funkcje i usprawnienia... Poleca: Polska Planeta SEO View the full article
  20. darktez

Witam!

Cześć, chętnie zajrzę, bo sam przymierzam się do zakupu drona :)
  21. Blog WeNet: Multimodalność AI – co to jest? Spróbuj wyobrazić się w następującej sytuacji: chcesz zamówić kawę w Hiszpanii, a nie znasz hiszpańskiego. Wypowiadasz słowa, pokazujesz gesty, może nawet rysujesz coś na serwetce – używasz po prostu ... Poleca: Polska Planeta SEO View the full article
  22. Na aukcji domena po agencji interaktywnej, świeża realizacja opcji: prekursor.com.pl Aukcja bez ceny minimalnej od 10 zł. https://www.aftermarket.pl/aukcja/2653743/ Koniec aukcji: 07.08.2025 (czwartek) godzina: 20:00 Zapraszam do licytacji. Kontakt: michaello.q (at) gmail.com
  23. Seohost jest dobry, ale to droga opcja. OVH też drogo wychodzi - to dodatkowo kilka złotych miesięcznie od każdego IP. Jeśli cena jest najważniejsza to CloudFlare. Na CF nie narzekam, korzystam i jest ok, choć czasem faktycznie jakieś konflikty są i trzeba grzebać w ustawieniach. Neteasy i lokoz to tanie dobre opcje z multi ip.
  24. Czyli te które tu były omawiane jak OVH vps albo Seohost już byś nie polecał? Raczej kierunek lokoz albo neteasy tak? Co do cloudflare to jak byś oceniał tą opcje? Bo nie korzystałem do stron zapleczowych w sumie, zawsze irytowało mnie to wgrywanie i oczekiwanie na załadowanie strony. Czy to nie ma gorszych wyników jakości ?
  25. Marcin Kordowski: YouTube wypowiada wojnę masowym filmom AI slop. Co to oznacza dla twórców i marketerów? Gdy dziś rano włączyłem kawę i przejrzałem branżowe newsy, trafiłem na informację, która może mocno wpłynąć […]... Poleca: Polska Planeta SEO View the full article
  26. Semcore.pl: Project Mariner od Google DeepMind – jak działa nowy eksperymentalny agent AI do automatyzacji pracy online? W ostatnich miesiącach Google DeepMind zaprezentowało Project Mariner – eksperymentalnego agenta AI, który samodzielnie obsługuje przeglądarkę internetową i wykonuje konkretne zadania online. Choć to ... Poleca: Polska Planeta SEO View the full article
  27. Zaplecze można ukryć w cloudflare za darmo. Inne opcje to hostingi SEO takie jak neteasy czy lokoz. Ale obawiam się, że i te zostaną w końcu wchłonięte przez gigantów i będzie jak ostatnio z hostinghouse
  1. Pokaż więcej elementów aktywności
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności