Tomaan Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Witam, planuję skorzystać z oferty firmy Etim (www.etim.pl) w zakresie zaprojektowania strony internetowej. Ktoś się o nich otarł? Podobno mają dobre opinie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verSuS Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Firmy nie znam, ale popatrzyłem po projektach i wyglądają ciekawie, ładne projekty, seo na dobrym poziomie. TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink) HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5) Sławomir Siudek+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaan Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Okej, ktoś coś jeszcze może napisać? Fachowym okiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cestro Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Trudno coś o nich napisać. Ja nie korzystałem z ich usług. Ale ciężko by było mi się zdecydować - nie mają NIP na stronie (o ile mi wiadomo jest to wymogiem, ale już nie długo). Nie lepiej napisać bezpośrednio do źródła? Jakie mają warunki, co oferują w zamian. A skoro słyszałeś/czytałeś superlatywy to co jeszcze chcesz wiedzieć? multikonto, recydywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.