Skocz do zawartości

[Sprzedam] skuteczny, darmowy sposób na reklamę

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Swoją ofertę kieruję do osób, które chcą wypromować swoją stronę internetową.

Z góry zaznaczam, że nie opiera on się na spamie, mailingu, konkursach, refowaniu ani innych mało skutecznych sposobach.

Nie przesyłam poradnika ! Po prostu konsultuję się przez mail/gg/skype/ew. telefon wskazują sposób oraz dokładnie wszystko wyjaśniając.

Nie wymagam płatności z góry. Po prostu po krótkim opisie i odpowiedzeniu na pytania (oczywiście w odpowiednim zakresie) albo się decydujesz na współpracę ale rezygnujesz.

Cena: 30zł - wskazanie sposobu, dokładny opis działań potrzebnych do podjęcia, konsultacje w tym zakresie oraz różne porady.

50zł - j/w + dodatkowa pomoc przy stworzeniu kontentu.

"Pierwszy" kontakt tylko przez mail.

kapitankapusta (małpa) gmail.com

Uwaga. Nie posiadma firmy, nie mogę działać na zasadzie umowy. Sposób ten został przeze mnie i inne osoby przetestowany. Nie jest to żaden inwazyjny sposób !

Pozdrawiam, Konrad.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności