Wanderer7 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Witajcie Mam problem i ciężko mi się z nim uporać - mam stronkę LINK i na niej np. forum. Jeśli wkleje coś z forum do googla to on nic nie znajduje - nie mam pojęcia dlaczego nie indeksuje pewnych podstron. narzędzia dla webmasterów pokazują coś takiego: Liczba adresów URL w mapie witryny : Całkowita liczba: 35, zaindeksowano: 7 Może ktoś miałby dla mnie jakąś radę ? mozna tez pisac na gg 4617865 E - MAIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kode Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...c=96738&hl= ... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
handlarz_swl Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 A ja mam inny problem, w tym miesiącu Googlebot zjadł mi 40GB transferu na serwie i mam blokadę na 3 dni do końca miecha, czy da się jakoś ograniczyć jego wizyty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Da się, a przynajmniej dało się. Zaoguj się do googla i tam w opcji dla webmasterów masz taką możliwość. Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.