pavlus007 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Hej, Znacie może jakiś terminarz, najlepiej w formie sidebara na pulpicie? Potrzebuje czegoś takiego (chyba wiadomo po co ) co by wyświetlało mi w widocznym miejscu zbliżające się terminy zadań, jak i te jeszcze niewykonane. W necie jest multum tych organizerów, nie przetestuję sam wszystkich Ale może Wy macie coś ciekawego? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucky Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 U mnie sprawdza się plik txt o nazwie TO DO A tak serio to Przypominacz...ma opcję alarmowania, że wybiła godzina na zrobienie czegoś pożytecznego. Unikalnatreść.pl - bo wartościowy content to podstawa! Skuteczny SEO Copywriting! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Na pulpit to nie wiem, ale warto zobaczyć: - Sunbird - Lighting - rozszerzenie do programu pocztowego Thunderbird - to polecam Pozdrawiam, Mariusz Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEGE Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 https://www.rainlendar.net/cms/index.php Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Jako proste rozwiązanie, może służyć Google Desktop + odpowiednie gadżety np. notatnik, kalendarz, zadania i inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Wtyczka do FireFoxa ReminderFox - rewelka bo połączenie organizera z przypominaczem iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMYS Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Wtyczka do FireFoxa ReminderFox Szukałem właśnie czegoś takiego - dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Patrzcie i mi tez się przyda w koncu mogę wyrzucić kalendarz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nathan Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Hyhy, w końcu wywale tablice korkowa z pokoju ;] pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patro Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Bardzo ciekawa ta wtyczka do FF Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavlus007 Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 przypominacz jest w miarę ok, ale zdecydowanie bardziej polecam tą wtyczkę dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 nono - ciekawa ta wtyczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INOMan Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Jako proste rozwiązanie, może służyć Google Desktop + odpowiednie gadżety np. notatnik, kalendarz, zadania i inne To tylko w przypadku jak nie przeszkadza Ci szpiegowanie przez google tego co masz w komputerze, notatnik/kalendarz jak najbardziej. Osobiście korzystam z tradycyjnych małych karteczek - leży sobie bloczek, odrywam kartkę, zapisuje co mam do zrobienia dzisiaj i to działa. W przypadku bardziej odległych spraw pomaga prosty organizer w telefonie z alarmem w odpowiednim momencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.