iMariush Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Panowie proszę poradźcie coś, postawiłem katalog - katalog limey Zastosowałem kilka modyfikacji i teraz błędnie wyświetla mi go pod IE oraz Operą Nie mam już pomysłów, tyle czasu spędziłem przy tym i dalej doopa. Ma ktoś pomysł na naprawienie tego ? Bardzo proszę o pomoc. Inteligentne mieszkania Smartwell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Pod IE się dobrze wyświetla chyba że ja nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iMariush Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 A na jakiej wersji IE sprawdzałeś ? U mnie na 8.0 identycznie źle wyświetla jak na operze. Inteligentne mieszkania Smartwell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melma Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Masz błędnie zakończony zakomentowany wiersz <!--<a href="/index.php?a=wpis" class="in_link_home_cat">Jak dodać wpis?</a><br /> --!> zamień na <!--<a href="/index.php?a=wpis" class="in_link_home_cat">Jak dodać wpis?</a><br /> --> i wszystko będzie ok. Polecam projektowanie stron Łódź, oraz moderowany, podrasowany katalog, w którym znajdziesz dobre polskie strony, o niebagatelnej treści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iMariush Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Faktycznie ! Teraz wszystko ładnie się wyświetla. Dzięki Ci dobry człowieku Inteligentne mieszkania Smartwell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnaloG Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Witam Sorry że odświeżam temat ale mam podobny problem z mini 2.0 i nie mogę znaleźć linki kodu w którym trzeba dokonać zmiany. Mógłby ktoś wskazać dokładnie gdzie mam szukać? https://www.ogloszenia24m.pl Darmowe ogłoszenia Nieruchomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koli Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Witam, Ja am problem z wyświetlaniem sie kategorii itd na stronie głównej, wszystko idzie w dół, link : katalog.tu4.pl Nie pozwól, by konkurencja ciągle Cię wyprzedzała. Znajdź się ponad nimi, dzięki Google AdWords! www.Lera.pl Forum koszykówki ulicznej - Street-Ball.info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4rk5ide Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Witam, Ja am problem z wyświetlaniem sie kategorii itd na stronie głównej, wszystko idzie w dół, link : katalog.tu4.pl Katalog masz nowo postawiony - najszybsza porada "POSTAW JESZCZE RAZ" Przyczyna - źle kombinowałeś z parametrami wyglądu lub co gorsza zmieniałeś div-y Jako że katalog nowy bez wpisów najlepiej zamiast szukać "POSTAW JESZCZE RAZ" A na przyszłośc notować na kartce co zmieniasz a zmiany podglądać na bierząco a nie po czasie P.S. Spróbować warto podmienić tylko style.css na oryginalne z instalatora (tak tylko gdybam). Zarabiaj na swojej stronie WWW! Kliknij tutajA tak może wyglądać Twój katalog za drobne pifffko- zawsze najnowsza wersja OtwartyMini Chrome by D4rk5ide Zakup modyfikację skryptu w wersji "Chrome" https://allegro.pl/listing/user.php?us_id=148122 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koli Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 @UP Wgrałem nowy style.css ale nic, usunąlem wszystko i zainstalowałem ponownie, jak widać to samo. Jak chcę przez panel zmienić aby zamiast "Strona g" było "Strona głowna" samo usówa:/ Może jakąć złą wersję katalogu ściągnąłem. Możecie podać link do sprawdzonej wersji ? Nie pozwól, by konkurencja ciągle Cię wyprzedzała. Znajdź się ponad nimi, dzięki Google AdWords! www.Lera.pl Forum koszykówki ulicznej - Street-Ball.info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4rk5ide Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Przykładowa zawartość bloku menu: <div style="padding-bottom:8px; border-bottom:1px solid #bac2bd; margin:15px 0 8px 0;"><center> <a class="in_link"><b>Menu:</b></a><br /></center> <a href="/" class="in_link_home_cat">Strona główna</a><br /> <a href="/mapa.html" class="in_link_home_cat">Mapa katalogu</a><br /> <a href="/index.php?a=prz" class="in_link_home_cat">Przyjaciele</a><br /> <center><a class="in_link"><b>Informacje:</b></a><br /></center> <a href="/inf.html" class="in_link_home_cat">Regulamin</a><br /> <a href="/index.php?a=wpis" class="in_link_home_cat">Jak dodać wpis?</a><br /> </div> <center><a class="in_link">Wyszukaj</a></center> Przeanalizuj czy jak próbujesz zmienić to przypadkiem nie usuwasz div Oraz (admin - wygląd): Zarabiaj na swojej stronie WWW! Kliknij tutajA tak może wyglądać Twój katalog za drobne pifffko- zawsze najnowsza wersja OtwartyMini Chrome by D4rk5ide Zakup modyfikację skryptu w wersji "Chrome" https://allegro.pl/listing/user.php?us_id=148122 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koli Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Nie mogę wprowadzić zmian, tzn wpisuje twoją zawartość i klikam zapisz, ale i tak cofa się do tego co było wcześniej :/ Nie pozwól, by konkurencja ciągle Cię wyprzedzała. Znajdź się ponad nimi, dzięki Google AdWords! www.Lera.pl Forum koszykówki ulicznej - Street-Ball.info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4rk5ide Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Sprawdź jak zachowa się ta wersja: Wersja General-a U mnie ta działa bezproblemowo Zarabiaj na swojej stronie WWW! Kliknij tutajA tak może wyglądać Twój katalog za drobne pifffko- zawsze najnowsza wersja OtwartyMini Chrome by D4rk5ide Zakup modyfikację skryptu w wersji "Chrome" https://allegro.pl/listing/user.php?us_id=148122 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koli Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 To samo, być może to wina hostingu. Nie pozwól, by konkurencja ciągle Cię wyprzedzała. Znajdź się ponad nimi, dzięki Google AdWords! www.Lera.pl Forum koszykówki ulicznej - Street-Ball.info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4rk5ide Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 To samo, być może to wina hostingu. sprawdź vhosted.pl to tylko 2 zł +vat (mc) będziesz miał pewność że to wina hostingu Zarabiaj na swojej stronie WWW! Kliknij tutajA tak może wyglądać Twój katalog za drobne pifffko- zawsze najnowsza wersja OtwartyMini Chrome by D4rk5ide Zakup modyfikację skryptu w wersji "Chrome" https://allegro.pl/listing/user.php?us_id=148122 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4rk5ide Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Znalazłem na to rozwiązanie i umieściłem w swojej modyfikacji. Problem tkwi w kodowaniu bazy latin2 musi być wtedy jest ok. Po pierwsze bazę ustawiamy na domyślnie latin2_general_ci Trzeba zedytować 3 pliki wstawiając mysql_query('set names latin2'); oraz parę innych sztuczek do otwarty_install funkcje admin_functions otwarty_install Szczegółów nie zdradzam, ale podpowiem że jest tu na forum. Szukaj Dzięks dla ERY. Zarabiaj na swojej stronie WWW! Kliknij tutajA tak może wyglądać Twój katalog za drobne pifffko- zawsze najnowsza wersja OtwartyMini Chrome by D4rk5ide Zakup modyfikację skryptu w wersji "Chrome" https://allegro.pl/listing/user.php?us_id=148122 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.