Kyo Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Wiem ze google wymyslily ze nie wolno mowic o adsense ale.. naczytalem sie tu ze majac ruch kolo 100 dziennie ma sie juz jakis wiekszy grosz. Ale w wypadku znajomego - sam nei mam konta - przy 300 osobach dziennie ma kilka centow dziennie maks Na dodatek lekko namawia ich do klikania - (kliknij w banerek, dostane grosza - doslownie Czy juz lamie regulamin ? Czy lamal gdyby napisal - bardzo prosze o klikanie w reklamy google bo dostane od centa do 5 ? Albo - podziele sie kasa z googli, klikaj mi codziennie, dostaniesz 5$ za miesiac ;D Szukam opini od specjalistow, ale nie tylko teoretycznej, - glownie praktycznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webtronic Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Zarabiając kilka centów dziennie pewnie nikt z googla nawet na to nie zwróci uwagi, ale pamiętaj,że ktoś może cie podkablować do googla. Więc jeśli nie chcesz dostać bana na konto lepiej nie stosuj takich sztuczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 naczytalem sie tu ze majac ruch kolo 100 dziennie ma sie juz jakis wiekszy grosz. ... no to cię nakłamali :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BINKS Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Powiedz koledze aby usunął ten tekst bo pożegna sie z AdSense i nie dostanie nawet tych kilku centów dziennie które zarobił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smirnof Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 lol takie pytania to nawet sensu nie maja :| zasnatów sie sam nad tym co piszesz? gdybys ty wykupil reklame swoich servisów i ktoś namawiał kogos do klikania po to żeby odnieść kożyść to jest fer ? Przecież z logicznego myślenia tylko traci na tym reklamodawca ... Zakreceni.pl- Fotka, Zdjęcia, Ludzie !Nasz-Sklad.pl - Znajomi, Zdjęcia, Fotki naszych imprez i składów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyo Opublikowano 26 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 heh, no ja myslalem tak jak Wy, on upieral sie zeby spytac a jezeli mozna w ogole spytac ;P to jaki pulap transferu trzeba osiagnac zeby miec dolara dziennie ? :> wiem ze nie mozna napisac... legendy google, ale tak na oko to chyba mozna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mchrapka Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Generalnie więcej niż 100 P.S. Moja opinia moja nie dotyczy stron na "kasowe" (w sensie AdSensowym ) tematy (najlepiej po angielsku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaq Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Zalezy od tematu strony - juz niemowiac o jezyku - ja moge powiedziec na przykladzie 2 moich stron - jedna tematyczna jest bardzo dobrze wypozycjonowana, jednak niema az tylu zainteresowanych i moja strona ma ilosc wizyt powiedzmy Y , natomiast druga moze gorzej wypozycjonowana, ale jest to strona taka niby tematyczna ale o 'pierdolach' i mimo ze mam ogladalnosc 5xY to zyski zadko kiedy dochodza do tamtej strony. Dlatego jak widac rozrzut jest spory. https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtn Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 A ja ci powiem tego co tak wszyscy się boją ;-) (może, że zaraz wszyscy rzucą sie na adsensa !? ) Nie jest różowo - według bardzo przyblizonych obliczeń, żeby zarobić dolara dziennie - mając serwis w języku polskim w miarę wypozycjonowany i przejrzysty o tematyce nie sprofilowanej na reklamy przzy obecnych cenach klików potrzeba około 2000 odsłon i 750 Uniq IP. Oczywiście nie dam gwarncji, że tylko ktoś zarobi ale tyle realnie można sobie liczyć. Czy warto sami sobie odpowiecie :-)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xnn Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 bardzo warto.. i Ci co siedza juz w AdSense chwile tez to potwierdza.. toz to pracowac nie musze w rzeczywistosci za *marny grosz*... swoja droga.. poznalem ok 1.5m temu *zachodniego* specjaliste od SEO ktory wlasnie na AdSense zarabia 1k$/dziennie ... no. kiedys sam ten poziom osiagne.. Aston Martin juz czeka na mnie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mchrapka Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 mrtn: Mam serwis zdecydowanie niesprofilowany na reklamy - świetnie wypozycjonowany i stwierdzam, że wartości które podałeś są zupełnie inne (to tak, żeby wprowadzić większy mętlik ) No a że 1000$ dziennie - myślę, że to wartość osiągalna. Ale wymaga dużej ilości pracy i/lub szczęścia. Ale tego to trzeba w każdym fachu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaq Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Ja z tą wartoscia 2000 wyswietlen na pl stronach mozna liczyc na 1$ sie + - zgadzam Ale jak pojawia sie reklamki na anglojezycznych stronach to wszystko bardzo sie zmienia https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasny Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 dlatego wlasnie trzeba porzadnie inwestowac w nauke jezykow obcych. najlepiej niemieckiego lub angielskiego... Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>> darmoszka.com Ku chwale mini.otwarty--->>> katalogstron.darmoszka.com Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>> katalog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.