protus Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Witam Sytuacja robi się nieciekawa nawet u mnie - łódzkie, deszcz pada praktycznie non-stop, mimo, że w najbliższej okolicy nie ma żadnej rzeki to pola są pozalewane (mieszkam na wsi), deszcz już wyrządził wiele strat na plantacjach... A jak sytuacja wygląda u Was? Czy na północy i zachodzie rzeczywiście pada mniej? Na południu to już w ogóle tragedia, wczoraj się jeszcze wkur... oglądając wiadomości na polsacie i jedynce - pierwszymi informacjami były wyniki sondaży prezydenckich, potem kilka minut gadania tylko o tym, nawet przedstawienie sylwetek żon kandydatów na prezedenta okazało się ważniejsze od tragedii ludzi, która rozgrywa się na co raz większym obszarze Polski, 4 osoby bodajże już utonęły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 W porównaniu do reszty miast to w Toruniu jest susza. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lords Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 całą poprzednią noc wylewałem sobie wode z piwnicy, a tu opady zaczynają narastać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyciak Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Ja mam (nie)szczęście mieszkać w Małopolsce. Od dwóch dni nie byłem w szkole, ponieważ drogi są pozamykane, a większość busów nie kursuje. To samo jest w pobliskich miejscowościach. Rzeka Bysinka wylała i wczoraj w nocy jednostki z całej okolicy próbowały odpompowywać wodę z ulic. Co do samych ulic - co kilka metrów ustawione są podmurowane pachołki, bo woda zakryła pasy i często dochodzi do wypadków. Pisząc tego posta strażacy w mojej wsi (w ciągu 2 h) wyjeżdżają już 3 raz na akcję. Także sytuacja jest naprawdę nieciekawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 W Cieszynie alarm przeciwpowodziowy od niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 to w Toruniu jest suszaPoczekaj aż Wisłą dopłynie ta woda, wtedy pogadamy Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Irek, a jak tam u Ciebie sytuacja wygląda? Rolnik jesteś czyli mój kolega po fachu, jeśli mogę tak powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamulek Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Poznań mokry ale nie zalany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Poznań mokry ale nie zalany Warszawa podobnie, daje radę, gorzej bywało prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Nad morzem sucho (na razie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Poznań mokry ale nie zalany aktualnie to suchutko, padać pada, ale na bieżąco studzienki zbierają, aktualnie sucho, lecz szaro i ponuro dajemy radę ! ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lords Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Irek, a jak tam u Ciebie sytuacja wygląda?Nie jest źle, w dołkach trochę błoto ale nic złego się nie dzieje. Do rzek daleko, w bagienku rybki mają więcej miejsca Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salek_Art Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Środkowe mazowsze luz. Choć pada i ponuro to sytuacja jest dobra, choć działke mi zalało...;] Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral605 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Powiat nowosądecki powoli dochodzi do siebie, chociaż w niektórych miejscach sytuacja dalej jest trudna . Rzeka Poprad powoli opada i to cieszy bo mój dom rodzinny często zalewało. skuteczna-reklama.com.pl - zobacz jak się skutecznie reklamować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.