krzepa Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Macie jakieś rozwiązanie na SEOQuake, który pokazuje od czasu wprowadzenia nowego silnika, site równy 0?? Szukasz najlepszej chwilówki? Na https://chwilowkiranking.pl/ znajdziesz aktualne zestawienie ofert, porównasz warunki i wybierzesz tę idealną dla siebie – szybko, bezpiecznie i wygodnie. Zajrzyj już teraz i skorzystaj z profesjonalnego wsparcia w wyborze najlepszej pożyczki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 czekaj na aktualizacje, albo w konfingu można ręcznie zmienić, tylko jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Cierpliwie czekać, wyniki google sie zmieniły zaraz powinna być aktualizacja. Ja tam dawno SEOQuake nie widziałem ale pewnie w konfiguracji nie ma konfiguracji parsowania wyników wiec nie liczył bym że to sie tam da zrobić. Co najwyżej trzeba by w kodzie ale nie lepiej poczekać ? Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Wszyscy czekamy ja osobiście czuje źle się czuje jak nie wyświetlają mi się wartości site w pasku... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Dobra, zainstalowałem SeoQuake i coś tam wygrzebałem Klikamy na ikonkę plug-inu, wchodzimy w Preferences, na liście parametrów znajdujemy Google Index, zaznaczamy, wciskamy "Edit" i zamieniamy kod który się pojawił w okienku na: [NAME]=Google index [TITLE]=I [URL_R]=https://www.google.com/search?hl=en&safe=off&q=site%3A{domain|encode}&btnG=Search [REGEXP]=<div id=resultStats>About (.+?) results<nobr> [ALTREGEXP]=<div id=resultStats>(.+?) results<nobr> Powinno pomóc. Pozdrawiam ps. z BL jest ok ? Nie wiem bo nie używam tej wtyczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzepa Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Del cytat + upomnienie Ha dzięki BL działa bez zarzutu... Szukasz najlepszej chwilówki? Na https://chwilowkiranking.pl/ znajdziesz aktualne zestawienie ofert, porównasz warunki i wybierzesz tę idealną dla siebie – szybko, bezpiecznie i wygodnie. Zajrzyj już teraz i skorzystaj z profesjonalnego wsparcia w wyborze najlepszej pożyczki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Noooo Łukasz :-) Potwierdzasz swoją programistyczną zajebisto$ć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verSuS Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Wersja PL, tylko problem jest z literką "ł", ale ogólnie nie przeszkadza. : [NAME]=Google index [TITLE]=I [url_R]=https://www.google.pl/search?hl=pl&safe=off&q=site%3A{domain|encode}&btnG=Search [REGEXP]=<div id=resultStats>Oko(.+?)o (.+?) wyników<nobr> [ALTREGEXP]=<div id=resultStats>Wyników: (.+?)<nobr> TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink) HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5) Sławomir Siudek+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 verSuS, parametr hl=en można zostawić w spokoju. On nie ma wpływu na zwracane wyniki, a jedynie na język interfejsu wyszukiwarki. Tak więc jak chcesz mieć polskie wyniki, to dajesz domenę google.pl i tyle (https://www.google.pl/search?hl=en&safe=off&q=site%3A{domain|encode}&btnG=Search) a reszta kodu w SeoQuake zostaje taka sama jak w tym co podałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 szybciej niż aktualizacja, bosko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pies Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Dzieki ! Podaruj 1% Oli Borwik Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godfather2008 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Wielkie dzięki! Już nie mogłem patrzeć na te zera Kupuj i sprzedawaj linki w treści i w boksie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trist Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 mela, i właśnie dla takich informacji przeglądam co jakiś czas Twoje ostatnie posty (\__/) ( O.o) ( >< ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 wyszła aktualizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 No już wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.