Justus Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Witam Zwracam się z prośbą (szczególnie do użytkownika Mar widziałem te modyfikacje na https://www.orangee.pl/ a to zdaje się Pana katalog) o udostępnienie następujących modyfikacji: ------- Statystyki: PageRank katalogu: Dzisiejsze wpisy: Oraz modyfikację szczegóły wpisu (tytuł,url,PR,kliknięć wyświetleń itd.) ------- Przeszukałem tematy ale nie natrafiłem na nic podobnego. Proszę o naprowadzenie lub inną wszelką pomoc w w/w dodatkach. Pozdrawiam Unikalny darmowy moderowany Katalog stron PR 2 Interesujesz się grami zapraszam na Forum gry PR 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 1. W PA utwórz blok statystyki, wrzuć tam: <php>stat.php</php> 2. Utwórz plik stat.php, wrzuć do głównego katalogu, zawartość: <? global $prefix; $zap=mysql_query("SELECT * FROM "."$prefix"."ilosci"); while($ilosci=mysql_fetch_array($zap)) { $ta=$ilosci[nazwa]; $tb=$ilosci[ilosc]; $ilosc["$ta"]=$tb; }; //$dzis = date('Y-m-d'); //list($ile)=mysql_fetch_row(mysql_query("SELECT count(id) FROM otwarty_wpisy WHERE DATE(FROM_UNIXTIME(DATA)) = '$dzis';")); $znacznik = mktime(0,0,0); // to pobiera dokładny znacznik czasowy początku dnia list($ile)=mysql_fetch_row(mysql_query("SELECT count(id) FROM otwarty_wpisy WHERE DATA>$znacznik")); ?> <div class="box"> <div class="boxTopLeft"></div> <div class="boxTopCenter">STATYSTYKI</div> <div class="boxTopRight"></div> <div class="boxMiddle"> <ul class="boxStats"> <li>PageRank katalogu: <b>2</b> <br />(kiedy¶ taki był;)</li> <li>Aktywne stron: <b><?=$ilosc[wpi_a] ?></b></li> <li>Oczekuj±ce strony: <b><?=$ilosc[wpi_n] ?></b></li> <li>Dzisiejsze wpisy: <b><?=$ile ?></b></li> <li>Kategorii: <b><?=$ilosc[kat_a] ?></b></li> <li>Podkategorii: <b><?=$ilosc[pod_a] ?></b></li> <?=$dzisaj;?> </ul> </div> <div class="boxBottom"></div> </div> 3. Dostosuj wygląd, PR wstawiany ręcznie... można też użyć jakiś skrypt. Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justus Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Bardzo dziękuję, statystyki działają poprawnie. Pozdrawiam Unikalny darmowy moderowany Katalog stron PR 2 Interesujesz się grami zapraszam na Forum gry PR 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobel Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 A ja jestem ciekawy jak zrobić takie fajne newsy jakie są po prawej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sh0tek Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 newsy ? hm ogólnie to zdaje się zwykły blok w którym zaczytywany jest kanał rss ale to tylko przypuszczenia www.controlsys.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 21 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Ciekawość to pierwszy stopień do piekła Kod bloku od wiadomości <php>rss.txt</php> ... i do tego dowolny czytnik rss odpalany cronem co jakiś czas, proste no nie? Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.