michal24 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Witma jak mozna zmienić DNS i czy to wogule wpływa na pozycjonowanie. Mam w iswift pare serwerów. Są inne IP ale takie same DNS. przykład: zamiast ns1.iswift.eu ustawić np. nazwadomeny.iswift.eu Czy jest możłiwość zmienić to i czy google wogule zwraca na to uwagę? Fotografia portretowa Warszawa - specjalna oferta dla użytkowników Pio, Facebook, Google + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sleaquit Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 w panelu zarzadzania domeny ustawiasz sobie dnsy na ktore ma byc kierowana domena albo jest to dns twojego hostingodawcy albo twoj wlasny JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana mailiKLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal24 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 NIe o to mi chodziło Wiem gdzie chcę przekierować domenę na jak serwer. Pytanie tylko czy google bierze pod uwagę nazwę DNS. bo jeśłi amm np. 100 storn zapleczowych na innych IP a sa u tego samego hostingodawcy to DNS będzie taki sam. O to mi chodzi czy można to zmienić? Fotografia portretowa Warszawa - specjalna oferta dla użytkowników Pio, Facebook, Google + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nsb Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 A skąd google ma wziąć taką informację? DNS tylko przekształca domenę na IP serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.