michal Opublikowano 4 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 #-o https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rattkin Opublikowano 4 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 hmm... widac ze layout jest przygotowywany pod system webwnews. ladne, tylko .... za bardzo mi sie kojarza z pozostalymi stronami piotrka - wszystkie sa bardzo podobne, jak z jednego kopyta. bardziej elegancki jest lay1.jpg przy okazji musze zamanifestowac swoja niechec do photoshopa - od dawna uzywam konkurencyjnego paintshop pro, a dzis wlasnie wyszla nowa wersja (psp9), wiec mam takie male swieto "i can handle it without linking :)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 4 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 hmm... widac ze layout jest przygotowywany pod system webwnews. gdzieś mi się obiło o oczy żeby zrobić news.seopl.org, jeśli jednak newsy miałyby tam stanąć to najkorzystniejsze będą jako moduł - oczywiście dla zwiększenia objętości tego serwisu. Napewno nie będą na stronie głównej bo to się daleko mija z celem. Proponuję zrobić tam system newsów z samego pozycjonowania i optymalizacji stron. ladne, tylko .... za bardzo mi sie kojarza z pozostalymi stronami piotrka - wszystkie sa bardzo podobne, jak z jednego kopyta. to co mam zrobić? zacząć stosować zielone tło? #-o #-o #-o a poważnie to przecież tylko propozycja - każdy może podsunąć własną. - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rattkin Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 jasne, ja nie krytykuje. w przyplywie wolnego czasu moze i cos swojego podsune "i can handle it without linking :)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CEREBRU Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 Ja tez cos pokombinuje . Podoba mi sie nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pneuma Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 Może zbyt wcześnie stawiam pytanie ale co z przynależnością SEOPL do : Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CEREBRU Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 OK Panowie... Kombinowalem kombinowalem, z moich zalozen wynika ze nie bedzie to jakies centrum informacyjne, wiec postanowilem zrobic strone z menu, news boxem i glowna czescia do informacji, nic specjalnego, ale tez nie jest zwyczajna Przyjemna w wygladzie zrobie jeszcze w flashu gore Zapraszam - https://ruski.idysk.com/cerebru/email/Untitled-1.html Prosze o ocene i uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CEREBRU Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 Hej ludziska ... CO sie dzieje? Co tak cicho? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fungi Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 Pewnie cichaczem przeniesli sie na inne forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pchel Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 A jeszcze całkiem niedawno napisałeś: oze sobie wyobrazasz slaba pieczątke Dobra w takim razie widze ze mnie tutaj nie chcecie wiec trudno... Oferuje darmowa pomoc za nic... Tylko z dobrej woli. Ale dzieki Tobie rattkin i twojemu nastawieniu (negatywnemu) rezygnuje w uczestnictwie w calym projekcie najwyzej dam linka. Dziekuje wszystkim za mile spedzony czas w tym temacie i najbardziej dziekuje rattkinowi ktory nie umie ocenic dobrych zamiarow. Co się zmieniło :?: :mrgreen: Widze, że bardzo lubisz odcienie szarości i niebieskiego (analogia do cerebru.com ) Live Free or Die Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CEREBRU Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 Jaka analogia... CEREBRU com to w ogole co innego inny projekt wszystko inne a z szaroscia jakos mi sie podoba po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pchel Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 Wiesz, jak odrazu wszedłem na projkt layout-u, który wykonałeś to moje pierwsze skojarzenie - cerebru.com A to, że lubisz szarość to Twoja sprawa. W końcu każdy ma swoje gusta :mrgreen: Live Free or Die Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melassa Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 ja stawiam na niebieski zwroccie uwage ile stacji telewizyjnych korzysta z tego koloru jako dekoracji studia Check email deliverability tool Maildog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CEREBRU Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 Tutaj jest jeszcze jeden przyklad, stawiam na szary, pomaranczowy... https://www.cerebru.com/email/allegro/seopl.html Mi sie wydaje ze to optymalne jest i niezle wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yrek Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 Cerebru, z całym szacunkiem, ale to wygląda jak cerebru.com . Wiesz dlaczego ? -> ze względu na rozmieszczenie kolumn i te cienie. Czy jest jakiś deadline na projekt ? Może rozpoczniemy nowy CHALANGE (niektórzy - jak widać po postach to lubią ) -> czyj projekt przejdzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.