Gość CEREBRU Opublikowano 2 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2004 Ludzie... wprowadzcie mnie w to a naprawde wam pomoge z grafika i flash'em! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 2 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2004 ale brzydko wyglada ten napis na dole, w tych malych wersjach buttona w tych wersjach może trzebaby dać po prostu kreskę, bo bez jest lekko łysawo a swoja drogą mouseover jest cool Ludzie... wprowadzcie mnie w to a naprawde wam pomoge z grafika i flash'em! Widzisz że każdy robi tu coś od siebie zupełnie samodzielnie... wprowadzeniem dla każdego są posty na temat SEOPL przewijające się przez to forum. - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CEREBRU Opublikowano 2 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2004 A moge sie zajac logiem dla tego seo? Bo samego takiego napisu nie wystarczy... Chce zrobic po pierwsze logo do tego w stylu pieczeci. Na stronach bedziemy stawiali ta pieczec jak klasa jakosci.. Mi sie wydaje ze to niezly pomysl! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rattkin Opublikowano 2 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2004 a mnie nie. logo piotrka jest bardzo dobre i wolalbym zeby zostalo. jest w nim wszystko co potrzeba. wprowadzcie mnie w to a naprawde wam pomoge z grafika i flash'em! sugerujesz ze nasze umiejetnosci graficzno/flashowe sa za niskie by zrobic dobre logo? bo roznie to mozna odebrac. "i can handle it without linking :)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CEREBRU Opublikowano 2 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2004 Sugeruje ze moge pomoc i mozesz to ujac jak chcesz, nie chodzi teraz o umiejetnosci lecz o to zeby to wygladalo z klasa i trzeba do tego dazyc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pneuma Opublikowano 2 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2004 tylko pytanie co ma być w alt tego obrazka? Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CEREBRU Opublikowano 2 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2004 moze nazwa i jakies klucze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rattkin Opublikowano 2 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2004 sam obrazek nie mialby wtedy tych literek na dole, a mialby je w alt. lecz o to zeby to wygladalo z klasa totez napisalem, ze dla mnie juz dostatecznie wyglada jak z klasa. a pieczatki na stronach jakos kojarza mi sie z tandeta. "i can handle it without linking :)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CEREBRU Opublikowano 2 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2004 Moze sobie wyobrazasz slaba pieczątke Dobra w takim razie widze ze mnie tutaj nie chcecie wiec trudno... Oferuje darmowa pomoc za nic... Tylko z dobrej woli. Ale dzieki Tobie rattkin i twojemu nastawieniu (negatywnemu) rezygnuje w uczestnictwie w calym projekcie najwyzej dam linka. Dziekuje wszystkim za mile spedzony czas w tym temacie i najbardziej dziekuje rattkinowi ktory nie umie ocenic dobrych zamiarow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 2 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2004 Alt musi być w każdym przypadku i musi być precyzyjnie określony - jeśli idziemy w świat - a chyba chcemy, prawda? to trzymałbym się takiej wersji: "SEO PL - search engine optimization seopl.org" albo dłuższe zawierające też wersję polską "SEO PL - search engine optimization | pozycjonowanie stron" ew. jeszcze dłuższe "SEO PL - search engine optimization | pozycjonowanie i optymalizacja stron" - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pneuma Opublikowano 2 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2004 a nie byłoby lepiej "pozycjonowanie i optymalizacja stron | rch engine optimization - SEO PL" Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fungi Opublikowano 2 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2004 Póki co tylko jedna zasada - źródło stron sympatyków SEOPL nie może budzić zastrzeżeń Czy uzycie css-a budzi zastrzezenia ? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 2 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2004 Alt układałem po ilości znalezionych dokumentów w google "seo" "search engine positioning" "pozycjonowanie i optymalizacja" a PL'kę tylko na dodatek Ostatecznie Michał się tu powinien wypowiedzieć - ja sugeruję jednak aby "SEO" było na samym początku: "SEO PL | pozycjonowanie i optymalizacja stron | search engine optimization". - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 2 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2004 SEO PL | pozycjonowanie i optymalizacja stron | search engine optimization w takim razie sie wypowiadam to mi sie bardzo podoba Czy uzycie css-a budzi zastrzezenia ? absolutnie zadnych zastrzezen to nie budzi i jest wrecz wskazane. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 2 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2004 w takim razie sie wypowiadam to mi sie bardzo podoba Bardzo dobrze - więc obowiązującym ALT'em jest "SEO PL | Pozycjonowanie i Optymalizacja Stron | Search Engine Optimization" Przy linkach tekstowych anchor text powinien dokładanie tak samo wyglądać jak ustanowiony alt. Michał wrzuci to jako meta title i gitara myślę że jako element dodatkowy można swobodnie dodawać "czyste pozycjonowanie" "czysta optymalizacja" itp ew. "clean positioning"... do wyboru do koloru Jak już wspomniałem linki do swoich stron gdzie pojawi się logo póki co zostawiajcie tu na forum... - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.