michalzxc Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Zapewne chciałeś zainstalować na localhost a to jest zabronione Localhost występował tylko w adresie MySQL, zmieniłem na wszelki wypadek na lokalne IP karty sieciowej a błąd dalej się pojawia: W sumie wyświetlone/wprowadzone dane: Lokalizacja: omniping.itaz.eu Adres IP: 192.168.12.180 Wersja: 1.2.2 FINAL # Użytkownik Login: michalzxc Hasło: ****** (Moje hasło z panelu) Klucz: ****** (Mój klucz z panelu) # MySQL Adres: Tutaj było wcześniej localhost, zmieniłem na wszelki wypadek na 192.168.12.180 ale błąd dalej się pojawia Użytkownik: omniping_itaz_eu Hasło: ****** (Hasło do bazy) Baza: www_omniping_itaz_eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 22 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Localhost to localhost i nie ma znaczenia czy zmienisz na IP czy na nazwy etc - Nie można instalować oprogramowania Omni na domowych serwerach Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_ek Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Ciekaw jestem co do zapowiedzi. mi teraz padł omnihost czyli omni projekty w tym omniping. Wg zapowiedzi projekty omni j.w. powinny dzialac. Czy tak jest napiszcie czy na innych hostingach obecnie omni dzialaja 50% Taniej 30 profili z domen edu/gov lub 30 profili z domen DA80-100 15PLN 7,50PLN web4you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_ek Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Czemu nie działa omniping od kilku dni. maiłaem zainstalowaną wersje v2 (chyba ważna do 23 ix) a lic na omnipinga mam. Nie działa Omniping Co może byc przyczyną ? 50% Taniej 30 profili z domen edu/gov lub 30 profili z domen DA80-100 15PLN 7,50PLN web4you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 28 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Nie działa Ci cały Omni v2 czy tylko OmniPING bo się zgubiłem ? Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_ek Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 omniping był w omni v2 , bo tak radzileś zainstalować omniping. I teraz nic nie działa Fatal error: This file has expired. in .........index.php on line 0 50% Taniej 30 profili z domen edu/gov lub 30 profili z domen DA80-100 15PLN 7,50PLN web4you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_ek Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Ponawiam prośbbę o pomoc 50% Taniej 30 profili z domen edu/gov lub 30 profili z domen DA80-100 15PLN 7,50PLN web4you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieW Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Mam identyczny problem jak marcin_ek, proszę o informacje jak go rozwiązać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Skończyła wam się licencja na program kodujący v2. Miałem to samo, po pobraniu nowej paczki i jej instalacji wszystko gra i huczy. omni v2 jest dalej wersją rozwojową nie zapominajcie o tym. Fakt ma wiele plusów ale ma też wiele minusów wynikających z wersji beta. Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieW Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 @gielo - dzięki, po pobraniu https://www.omnimax.pl/pliki/OmniPING-1_2_3.rar działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Logi crona Wyczyść logi Czas ostatniego zakończenia 25-Sep-2010, 14:58 25-Sep-2010, 14:57 25-Sep-2010, 14:56 25-Sep-2010, 14:55 25-Sep-2010, 14:54 25-Sep-2010, 14:53 25-Sep-2010, 14:52 ps. szkoda ze nie ma zadnego infa o koncu waznosci... nie loguje sie za czesto i nie sprawdzam logow a tu taki surprise ps.2. aktualizowalem pliki i teraz w ogole nie dziala..... Fatal error: This file has expired. in /home/public_html/ping/cron/cron.php on line 0 ps.3. wgralem pliki z postu powyzej 1.23 i mam jeszcze gorzej: Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'przepisy_ping'@'localhost' (using password: YES) in /home/pandha/public_html/ping/bin/inc_add.php on line 0 Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/pandha/public_html/ping/bin/inc_add.php on line 0 1: Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 1 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Nadpisałeś dane do bazy danych - wpisz stare dane i będzie działać Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloksyk Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Mam wersję Free v1 i dzisiaj patrzę i standardowy błąd: Fatal error: This file has expired Można jeszcze korzystać z tej wersji darmowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 19 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Tak można - pliki do aktualizacji powyżej Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloksyk Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 @gielo - dzięki, po pobraniu https://www.omnimax.pl/pliki/OmniPING-1_2_3.rar działa. Chodzi o te pliki? No właśnie nie działa, próbowałem już 2 razy wgrać pliki. Zrobiłem też instalację od nowa i też nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.