Kil Bill Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Była sobie mała myszka. Stała na jednym brzegu rzeki, a chciała być na drugim. Nagle zobaczyła na drzewie ptaka. - Ptaku, przenieś mnie na drugi brzeg rzeki – prosiła. - Nie. - Ptaku, no co ci zależy? Przenieś mnie – nalegała. - Nie. - Ptaku, proszę. - Nie. Myszka wskoczyła do rzeki i ją przepłynęła. I jaki z tego morał? Ano taki – gdy ptak twardy, to i myszka mokra. Mloda para przychodzi do ksiedza, aby zaplacic za msze weselna. Pan mlody mowi: - Ile sie nalezy? - Spojrz na swa wybranke i zasugeruj kwote. - mowi ksiadz. Pan mlody patrzy i wyciaga 100zl z portwela, a ksiadz patrzy na panne mloda i wydaje 50zl. Facet wraca w nocy do domu. Z kieszeni wystaje mu wejsciówka do agencji towarzyskiej. Żona w płacz i pyta. - Czemu ty mi to robisz. Dbam o dom, gotuje sprzątam, dzieciakami się zajmuję. Czemu Ty chodzisz na te dziwki?! On na to: - Kochanie wiesz... jak ja z nimi uprawiam sex, to one tak fajnie jęczą, a Ty nie. - No, a gdybym ja jęczała, to nie chodziłbyś do tego burdelu? - No, wtedy nie! Wieczorem zaczyna się gra wstępna - mąż żone całuje, a ta odrywa usta od jego ust i pyta: - Mam już jęczeć? - Nie, poczekaj. Facet schodzi do parteru - napalony już jak nie wiem co. A ta znów: - Mam już jęczeć? - Poczekaj!!! Kochają się wreszcie, klient dochodzi i szepcze: - No teraz... jęcz... jęcz! Ona: - Na życie mi brakuje, znów za gaz podnieśli, Marek ma dwóje z fizyki, Jola nie ma butów, nie wiem, co mam jutro kupić na obiad... Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Dobre, hehe szczególnie pierwsze ;] Mistrz Pozycjonowania Master of Seo. Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.