artur5236 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Jak rozwiązaliście problem miniaturek po wprowadzeniu płatności przez shrintheweb? Profil Linkedin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iMariush Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 https://pagepeeker.com/thumbs.php?size=l&url=[URL] Inteligentne mieszkania Smartwell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuku Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Witaj, Jak rozwiązaliście problem miniaturek po wprowadzeniu płatności przez shrintheweb? U mnie działa: Settings> Main settings Address thumbs Service generation (URL) - https://pagepeeker.com/thumbs.php?size=l&url= Adresu nie podam, w budowie. Katalog firm: Katalog firm Polska Strony inernetowe Wrocław: strony w dobrej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmazury Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 A wiek ktoś może jak zmienić adres url kategorii z kategoria/podkategoria/ lub kategoria/ na categoria/podkategoria.html i categoria.html edytowałem rewrite.php i linki generowały się na .html ale nie po wejściu w odnośnik error nie znaleziona linka. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iMariush Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 W dwóch miejscach (w pliku rewrite.php) edytowałeś wartość na .html ? Inteligentne mieszkania Smartwell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmazury Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 if(Config::get("advancedUrlRewritingEnabled")) { $reverseRewrites += array('#^/site/category/(.*?)/(.*?)/1$#' => '/\2.html', '#^/site/category/(.*?)/(.*?)/(.*)$#' => '/\2-p\3.html'); } else { $reverseRewrites += array('#^/site/category/(.*)/(.*)/(.*)$#' => '/\2-c\1-p\3.html'); } Tak to edytowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis168 Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Wiem że to nie dział zlecenia ale pytanie czy znacie kogoś kto w miarę tanio wykona szablon do tego katalogu (można na pw pisać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jetty Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Pomocy... próbowałam już chyba wszystkiego a PR nadal nie działa:-( https://internet.kat24.pl Ma może ktoś jakiś pomysł...??? hosting na nazwa.pl EDIT: DZIAŁA :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebau Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 @jetty Użyj mojego całego dodatku, który poprawia kilka rzeczy w standardowej instalacji Arfoo tu jest ten -> plugin do arfooo. Możesz też zgrać z niego tylko plik GooglePageRanker.php jeśli chodzi Ci tylko PR - dziś go poprawiłem w paczce. Także jak ktoś będzie ściągał mój dodatek, to już mu PR powinien działać. Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albin4d Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Czy ktoś może mi pomóc? Nie wiem o co biega. Instalacja przebiegła prawidłowo a kiedy chce sie zalogowac do admina wyskakuje takie coś: Warning: require_once(/home/albin4d/domains/adea-finanse.pl/public_html/katalog/core/Core.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/albin4d/domains/adea-finanse.pl/public_html/katalog/core.php on line 20 Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/albin4d/domains/adea-finanse.pl/public_html/katalog/core/Core.php' (include_path='.:/usr/local/php52/lib/php/') in /home/albin4d/domains/adea-finanse.pl/public_html/katalog/core.php on line 20 O co kaman? Serwer to hekko.pl Pakiet podstawowy ten najmniejszy. Gdzie jest problem? Katalog znajduje sie na adea-finanse.pl/katalog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vspak Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 zrób katalog na subdomenie na nie w folderze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albin4d Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 zrób katalog na subdomenie na nie w folderze... Sprawdzałem, bez względu czy jest to subdomena czy katalog cały czas wyskakuje ten błąd. tak jakby nie odnajdywało pliku mimo iż tam jest. Ktoś wcześniej pisał o htacces ale nie za bardzo wiem o co chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vspak Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Instalowałem nie jeden katalog na hekko.pl i wystarczyło wrzucić instalkę arfoo i zainstalować, nie było żadnych problemów jakie ty masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebau Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 @Albin4d to musi być coś z wgraną przez Ciebie wersją - pewnie przesyłasz pojedynczo pliki i nie wszystko Ci się zgrało. Prawdopodobnie ten plik Ci sie nie zgrał prawidłowo "/core/Core.php" Najlepiej zgrywac zipa i rozpakowywać w panelu - nie ma wtedy problemów i jest to znacznie szybsze Też sporo Arfooo stawiałem na bardzo różnych serwerach i i nie miałem do tej pory żadnego problemu na popularnych hostingach. Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albin4d Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Być może macie racje bo zgrywałem pliki total commanderem a jak wiadomo on raczej słabo się do tego nadaje bo zawiesza czasem wysyłanie i trzeba sie ponownie łączyć. Spróbuje wgrać innym programem do FTP i rozpakować na serwerze. Dzięki Panowie za pomoc. To wina jednak TC. Wgrałem i rozpakowałem na serwerze i jest ok. Biorę się do testowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.