pitrazzz Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 korzystał ktoś ze sprawdzania duplikatów? Jakie macie ustawienia? Wyświetliło kiedyś komuś, że ma nieunikalny tekst? Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PLJeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrazzz Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Jednak działa wyszukiwanie duplikatów, przepraszam za wprowadzenie w błąd. Jakby to kogoś interesowało oto moje ustawienia: Ile przypadkowych wyrażeń, by sprawdzić:8 Ile słów powinno zawierać frazę:8 Ile sprawdzonych zwrotów mogą być duplikowane:0 Jakby ktoś z was uważał, że ma bardziej efektywne parametry to proszę dać znać Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PLJeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stronnik Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 W katalogu Arfooo w PA mogę włączyć dodawanie stron z rejestracją użytkowników lub bez. Czy wie ktoś jak zrobić, żeby te opcje działały jednocześnie, tzn. aby aby użytkownik mógł wybrać, czy chce się logować (aby dodać stronę), czy woli dodać stronę bez logowania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrazzz Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Nie wiem jak to wytłumaczyć. Ale chcę zrobić automatyczne linki wewnętrzne na stronie głównej katalogu i nie wiem z jakiej ewentualnej zmiennej skorzystać. Chodzi o to, że mam np. numer id wpisu i chcę aby zmienna mi zwróciła link do wpisu. Jeśli ktoś zrozumie o co mi chodzi, to może poradzi jak to zrobić? Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PLJeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olenka1987 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Mam pytanie czy posiada ktoś aktualne spolszczenie do wersji 2.0.2. Nie mogę nigdzie znaleźć. Mogę sobie to również samemu przetłumaczyć tylko nie bardzo wiem jak ma wyglądać ten plik. Czy to ma być taki jak w katalogu languages. en.php. ? Zmieniam na pl.php i tłumaczę kod na polski ? Moje smutne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nafri Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 W celu instalacji polskiego tłumaczenia wystarczy rozpakować zawartość archiwum do katalogu zawierającego Arfooo 2.0.2 https://catshare.net/u6cJRXZNfeV759DQ/arfooo202pl.zip ewentualnie pozostałe pliki (poprawki) do podmiany https://catshare.net/0ZuIrOWUUM5pGLKo/dodatek_arfooo.rar Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olenka1987 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Witam, Rozpakowałam plik i wgrałam tłumaczenie według zaleceń, jednak tłumaczenie się nie pojawia. tzn mogę wybrać z rozwijanej listy język Polski ale po zaakceptowaniu nie wgrywa się tłumaczenie Moje smutne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stronnik Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Olenka1987 wyczyść cache i będzie działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olenka1987 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Wyczyściłam chyba z 20 razy. Chodzi mi o tłumaczenie panelu admina. Moje smutne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stronnik Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 A masz wgrany plik pl.php w /admin/languages/pl.php ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olenka1987 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 tak:) Moje smutne historie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nafri Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 A w jakich katalogach umieściłas te 2 pliki? Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrazzz Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Spróbuj ręcznie wyczyścić katalog /cache/ poza .htaccess Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PLJeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klawiszhacker Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Plik admin'a pomimo, że nazywa się pl.php to nie jest przetłumaczony wcale. Dlatego spolszczenie nie chce się wczytać. Autor prawdopodobnie pomylił pliki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nafri Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Plik z paczki ...\pl\languages\pl.php ma byc umieszczony tak jak na zdjęciu! Wtedy wszystko będzie ok. Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.