Styx Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Witam! Ruszył w świat niecałe 24 godziny temu, więc proszę darować sobie wpisy, że "niepodlinkowany..." i inne tego typu narzekania. Będzie stopniowo linkowany, ale nie ukrywam, że wystrzelenie go w ciągu miesiąca "w kosmos" to dla mnie nie jest życiowy priorytet, a zresztą katalog nie do końca ma być jedynie narzędziem pozycjonerskim. Za to na pewno będzie tam wisiał długo i niezmiennie, chociażby miało na nim być 5 wpisów Regulamin długachny, ale raczej standardowy, więc bez paniki. Oczekuję porządnie opracowanych, nieszablonowych, sporych opisów (max ustawione na 1500 znaków, 2 linki w tekście powyżej 700) i chętnie widziałbym niesztampowe, a nawet "pokręcone" strony, łącznie z ciekawymi blogami i stronami prywatnymi. Jakość, a nie ilość. Śmieci usuwam. Jeśli ktoś jest chętny - zapraszam serdecznie. Premium (45 dni) jest płatne poprzez paypal (i być może tak zostanie) - golda na razie nie ma w ogóle - więc standardowe gratisy będę klikał "z paluszka". Przewiduję na początek po 3 wpisy premium dla 10 osób, więc ewentualnie zainteresowanych proszę albo o wpisanie w wątku loginu, albo podanie go na PW. Jeśli ktoś mnie zaskoczy ciekawą zawartością czy opisem, może liczyć na różne dziwne bonusy - np. w postaci gratisowego linka na stałe na głównej albo podstronie. Będę wdzięczny za info o ewentualnych "burakach" w trakcie użytkowania. Na koniec jeszcze mini-konkurs Jeżeli ktoś domyśli się trafnie co było inspiracją połączenia nazwy i wyglądu katalogu, dostanie extra 5x premium. No i namiar oczywiście: www.elita.zabki.biz.pl Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje. Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grim Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Odgaduje hasło: SZEREGOWIEC DOLOT Pozdrawiam P.S. Po kilku godzinach snu gdy umysł będzie trzeźwy postaram się coś dodać ... katalog dobrze się zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martiana Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Mi się .zabki skojarzylo z https://www.elita.zabki.biz.pl/uslugi,rozne...lamy,faza,s,32/ Murzasichle noclegi - tanie, 10km do Zakopanego Forum wielotematyczne Sichle - szczegóły na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Telefon Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Odgaduje hasło: SZEREGOWIEC DOLOT Pozdrawiam P.S. Po kilku godzinach snu gdy umysł będzie trzeźwy postaram się coś dodać ... katalog dobrze się zapowiada No nie byłeś lepszy gratulacje ale faktem jest ze katalog ocień charaszo Katalog Stron Czeka na twój wpis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Styx Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Na razie nikt nie dostaje 5 x premium. To raczej moja wina, bo chyba nie dość precyzyjnie się wyraziłem. W pytaniu "konkursowym" chodziło mi o nazwę własną katalogu (samo "Elita") w połączeniu z designem, a nie o kojarzenie nazwy domeny. Martiana właściwie odgadła misternie skrywane powiązania (tu nastąpił ukłon) . Ale to raczej oczywiste, że jak się kupuje komercyjny skrypt, płaci za domenę i hosting, poświęca czas, to nie tylko po to, aby wszystkim naokoło potencjalnie zrobić dobrze, a sobie nie. Jakiś auto-lans musi być Pytanie konkursowe nadal aktualne... No i jeszcze prosiłbym cwaniaków z automatycznymi "klikaczami", żeby sobie darowali. Jedna ze stron jak szybko się znalazła w katalogu, tak szybko z niego wyleciała, a ban pozostał obligatoryjny. Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje. Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martiana Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Wymiękam Przeszukując google images pod hasłem "elita golab" znajduje co? https://podziemiezbrojne.blox.pl/html/13107...2146,169.html?3 Swoją drogą przy okazji dowiedziałam się, że istnieje coś takiego jak Rajd szlakami mjr. "Ognia", postaci u nas poniekąd mocno kontrowersyjnej. Ide lepiej poczytać książkę Murzasichle noclegi - tanie, 10km do Zakopanego Forum wielotematyczne Sichle - szczegóły na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 jakiś klub lotniczy czy cuś? Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Styx Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 ehhhh... te ścisłe umysły programistów, koderów... - bez urazy oczywiście, tylko z szacunkiem Patrząc myśleć bardziej abstrakcyjnie i ogólnie. Nie gołąbek, nie ptaszek, nawet nie latanie... Tip: w wielkim G tylko 2 słowa: elita + ... Tip2: nie przełączać na szukanie grafiki - wyszukiwanie ogólne = wynik w pierwszej piątce. Bonus do bonusu: te 5 x premium do wykorzystania w dowolnym momencie wg uznania (nawet za rok), bo wiem, że na dzień dzisiejszy to jakaś super atrakcja nie jest. Ale przynajmniej jest inaczej Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje. Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martiana Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Nasz katalog umożliwia odwiedzającemu dokonywanie oceny umieszczonych w nim wpisów oraz ich rzetelności, co dodatkowo podnosi jego elitarność i wpływa na wysoką jakość. O tym bajasz? Murzasichle noclegi - tanie, 10km do Zakopanego Forum wielotematyczne Sichle - szczegóły na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.