Andrzej Dzirba - FingerMade.Com Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Zanox chyba generalnie wycofuje się z Polskiego rynku ... ktoś coś wie? Kup.my - portal konsumencki Psychiatra Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotsauce007 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 tak na pewno Zanox AG czyta fora i wypłaciło pieniądze przez parę otwartych tematów.Może pora zrozumieć zasady funkcjonowania PP? Może dopiero niedawno spełniłeś wszystkie warunki aby zatwierdzić leady? jeśli przeczytałbyś dokładnie temat dowiedziałbyś się, że problemem był brak płatności przez reklamodawce a nie sposób zatwierdzania leadów. tamt czytałem od początku i wiem co pisałeś. Ja jakoś nie mam problemów z zanoxem, o ile leady są zatwierdzone to wypłącają w ciągu miesiąca. Otworzyłeś temat po to aby się wypłakać , to że akurat u 2 ze 100 osób ktoś zwleka z płatnością to może być czysty przypadek. Handlujesz? To powinieneś wiedzieć jak ludzie płącą faktury - wystawiasz 7 dni - płacą po 20 wystawiasz 14 dni to poniżej miesiąca się nie doczekasz. Płakanie nic tu nie pomoże, trzeba pisać do osoby która jest ci winna pieniądze a na forum co najwyżej opowiedzieć o problemie a nie wypłakiwać się w rękaw bo ktoś ci wisi 10 czy 200 euro. Temat przecież nic nowego nie wnosi nikt ci tutaj nie poradzi na to, co najwyżej poklepie po ramieniu i powie żebyś się nie martwił. Otwieranie co 2 dni takich tematów jest przecież bez sensu ponieważ poza polskimi sieciami PP na tym forum nie ma pracowników wielkich międzynarodowych firm, które Polskę traktują jako zaplecze głównych rynków (Co widać zresztą po jakości reklam pomiędzy Zanox.de a .pl... ciekawa strona o tematyce - programy partnerskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viper134 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 A jak wygląda zatwierdzanie leadów za polecanie zanoxa? Np. Przez linki na golden, mailach Ogolnie z zanoxem zaczynam dlatego proszę o odpowiedź Pozdrawiam ciepło Szybka Naprawa błędów WordPress - od ręki i profesjonalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotsauce007 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Z ich zaliczeniem wygląda to średnio ponieważ osoba polecana (zarejestrowana przez twojego linka) musi wygenerować obrót na poziomie, nie pamiętam teraz chyba 5 euro w ciągu roku. Im szybciej tym lepiej dla ciebie. jesli nie masz tematycznej strony w tym kierunku to warto polecać formularze innych firm ciekawa strona o tematyce - programy partnerskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timoneq Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 zanox nie zanox mnie easycall - telefonia internetowa "wisi" troche kasy :] i juz chyba nie ma sensu sie z nimi bawic co prawda wystarczylo by na utrzymanie serwera na cały rok... ale ;/ Blog prywatny: Pełen pozytywnej energii, kredyty Częstochowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goleo7 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Otrzymałem pierwszą wypłatę od zanox. Otrzymałem 40zł mniej niż powinienem. W tytule jest informacja: ZANOX PAYOUT xxxxxxxxxx CUSTOMER ID xxxxxxxx INCL. 0,00 EUR VAT ZANOX.DE AG POBRANO KOSZTY 40 Co to są za koszty? Pozdrawiam, Maciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotsauce007 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Przelew za granicę, koszty manipulacyjne itd itp. Jak bank ci przesyła monitoring to te pobierają różne opłaty, więc co się dziwisz? ciekawa strona o tematyce - programy partnerskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walawek Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 te nie zatwierdzone leady pewnie będą odrzucone...ja z zanoxem nie mam problemów większy poślizg ma tradedoubler potrzebujesz pieniędzy? najlepsze rozwiązanie to kalkulator kredytowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daros17 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Jak się wypłaca pieniądze u nich? Mam ok 40 euro zatwierdzone i chciałbym 25 wypłacić jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stokrotka123 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Jak się wypłaca pieniądze u nich? Mam ok 40 euro zatwierdzone i chciałbym 25 wypłacić jak to zrobić? mozesz wyplacic tylko cala kwote albo wcale, ale swoja droga dlaczego chcesz wyplacic tylko 25? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotsauce007 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 wiesz są ludzie którzy źle się czują jak nie mają nic na koncie nawet na takim gdzie powinno sie wyplacać wszystkie środki ciekawa strona o tematyce - programy partnerskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daros17 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Miałem zablokowane noty uznaniowe i teraz już poszło Myślałem, że można wypłacić 25, 50 euro itp, a nie kwotę jaką chcę, źle doczytałem Jak długo czeka się na pieniądze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terpentyn Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Zanox to uczciwa,chociaz bardzo powolna do zatwierdzania siec. Ale jak juz zatwierdzi,to dziala sumiennie i wszystko w ciągu 4 dni od daty,ktora pisza w nocie uznaniowej. Mialem male problemy i opoznienia okolo pol roku z zliczaniem sales'ow,ale jakos doszly. Zanox raczej sie rozwija. W Wa-wie ma niedlugo konferencje,by przyciagnac klientow. No coz,lepiej poczekac i miec,niz nie czekac i ani grosza na utrzymanie np.serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terpentyn Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Czy ktoś otrzymał płatność w tym miesiącu od zanoxa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aragz Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Odświeżę kotleta.. jak aktualnie wyglądają płatności z Zanoxa - kiedy mają rozliczenia za dany miesiąc i po jakim czasie wysyłają przelewy? Widziałem że w rejestracji trzeba podać europejski NIP - czy wystawienie im FV różni się czymś od wystawienia normalnej FV? Jak Realnie zarabiać online - https://www.zarobic-online.pl/ - mój poradnik, HornSEO - hornseo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.