artiko Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Jak w temacie https://smallbusiness.yahoo.com/domains/ Pozdrawiam Sorry - w temacie powinno być "wszystkie najbardziej popularne" Speedway blog Łatwo dostępne karty kredytowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 nie wiem gdzie to przeczytałeś ale na ich stronie pisze: Yahoo! Domains $9.95 Programista PHP / sql www.grzelka.info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artiko Opublikowano 11 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 W dniu, w którym napisałem o tym domeny NIE kosztowały 9,95$ Była to krótka akcja promocyjna - do 2 września można było kupić domenę za 1,99$/rok lub za 9,95$/5 lat. A tutaj jeszcze kilka "śladów" po tej akcji: https://www.bleedingedge.com.au/blog/archiv.../2_domains.html https://beta.digg.com/deals/Yahoo_Domains_o...$1.99_year https://forums.site5.com/showthread.php?t=4369 Speedway blog Łatwo dostępne karty kredytowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luinalcar Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Hej, z tego co widze promocja jest jaks nadal - 6 $ za 2 lata i niecale 3$ za rok. pozdrawiam, L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hellz Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Ciekawe, ale dopiero jutro przyślą mi CVV2 do nowej karty Korzystał już ktoś? Czy trzeba mieć do tego działalność, czy nie ? Dała matka rozum? To kombinuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luinalcar Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Ciekawe, ale dopiero jutro przyślą mi CVV2 do nowej karty Korzystał już ktoś? Czy trzeba mieć do tego działalność, czy nie ? 87177[/snapback] Zarejestrowalam domene wczoraj - nie pytali sie o dzialanosc a nawet jesli to ja mam ale poki co nie potrzeba zadnych danych. Tak tez nie wiem gdzie jest haczyk. L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hellz Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Zarejestrowałem domenkę i zeżarło mi nieco więcej niż przypuszczałem, ale to pewnie jakieś śmieszne prowizje:P Niedługo się okaże, czy na serio można kupić domenkę za ... 13,18zł (tyle mi wyciągneli z karty) Dała matka rozum? To kombinuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artiko Opublikowano 19 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Odświeżam i informuję, że na dzień dzisiejszy "The most popular domain name extensions (.com, .net, .org, .biz, .info, .us)" kosztują $2.99 /rok Speedway blog Łatwo dostępne karty kredytowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hellz Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Hehe, skorzystałem i jestem zadowolony. Po tygodniu okazało się, że w tych 13,18 PLN ponad 3 złocisze stanowiła tylko blokada, której w końcu nie pociągnęli z konta. Zatem kupiłem sobie domenę .com za niecałe 10 PLN, żyć nie umierać Dała matka rozum? To kombinuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 dokładnie 2.99 S na rok jeszcze są... CVV2 nie jest na odwrocie karty na pasku z podpisem ostatnie 3 cyfry, przynajmniej tak jest standardowo chyba.. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hellz Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Standardowo - jak najbardziej. Z tym, że do zakupów za granicą raczej nie wystarcza zwykła Visa Electron, którą mam. Więc zamówiłem sobie NetKartę w MultiBanku, działa tak samo jak jej odpowiednik w mBanku (czyli jak Visa Classic). Sama karta jest przeźroczysta i nie ma na niej CVV2, przysyłają go oddzielną przesyłką dzień później Dała matka rozum? To kombinuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zYm3N Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Mnie wystarczyła... Wystawiona przez inteligo, visa electron. pzod. Dałem polskie literki w imieniu i nie przeszło rejestracji, a kasę dało do zablokowanych.. :-) Później zarejestrowałem domenke na 2 lata i wzięło kolejną $. Razem 43 zł za jednego coma. Ciekawe ile zostanie po odliczeniu. usługi ślusarskie, frezowanie, spawanie, toczenie, zduny obróbka metalu, https://dev-blog.zymen.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artiko Opublikowano 20 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 No to cieszę się, że moje info Wam pomogło i że jesteście zadowoleni. Speedway blog Łatwo dostępne karty kredytowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkk1000 Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Jeżeli ktoś kupowałby domeny w yahoo i przy okazji zakupiłby także pare dla mnie (oczywiscie jakas prowizja ) to proszę o PW , niestety nie ma karty ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.