Maximus Marius Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Ktoś może walczył z tematem: używanie kalendarza google w programie pocztowym ? Niby wszystko jest opisane tutaj https://www.google.com/support/calendar/bin...r=99358#sunbird ale tak jak by nie działa czyli pod adresem gdzie ma być usługa mam " Not Found Error 404" Czyli w skrócie d..a Ewentualnie ktoś zna jakiegoś usługodawcę u którego to działa ? Albo program który można zainstalować na swoim serwerze i mieć prywatny serwer z kalendarzami ? ja znam np. to: https://phpicalendar.net/ ale to jest format icalendar Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 U mnie działa bez problemu - iCal, iPhone. Wszystko tak jak we wskazanej instrukcji stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 I masz przegladanie i edycje w obie strony ? Czyli widzisz zmiany te które wpiszesz w iPhone albo w kalendarzu google ? Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Tak działa w obie strony, bynajmniej na iCal Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Potwierdzam słowa Buncola, działa w obie strony zapis i odczyt. stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.