rainer Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Witam, przedstawiam nowy katalog stron COOL.com.pl Nowy Linkowany Opis od 200 do 5000 znaków Tytuł do 80 znaków Solowa kluczowe do 150 znaków Uwaga do wszystkich stałych bywalców moich katalogów! Przed dodaniem strony do tego katalogu proszę lekko zmodyfikować opis dodawanych stron bo widzę że coraz częściej dodajecie to samo Reszta reguł jak w innych katalogach. pozdrawiam Rainer SEO Club -- Krótkofalarstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Jak dla mnie - graficznie najlepszy z Twoich katalogów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL-mann Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Rainer, to Twój kolejny, bardzo ładny katalog! Pierwszy raz widzę (Typ wpisu prywatny) czyżby to już przygotowanie do nowej wersji 1.4 SEOkatalogu (tajny kod)? Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z REKLAMA od A do Z – FIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRM – ZAPRASZAMY DO REKLAMY REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rainer Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 E nie, to jest moja grupa wpisów. Ale w przyszłości kto wie pozdrawiam Rainer SEO Club -- Krótkofalarstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rainer Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Dzień bez promocji dniem straconym Cool katalog Tradycyjnie 30 "Goauldów" w promocji dla szanownych grupowiczów i mam nadzieję że i też grupowiczek COOL01 ... COOL30 Specjalnie napisałem Goauldów - czy ktoś pamięta z jakiego to jest filmu? Zapraszam pozdrawiam Rainer SEO Club -- Krótkofalarstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rainer Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Nieźle pierwsze 22 kody poszły w 14 minut pozdrawiam Rainer SEO Club -- Krótkofalarstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toffic Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Nieźle pierwsze 22 kody poszły w 14 minut Jak coś jest płatne, a za darmochę to takie są efekty Sam się trochę zmachałem przy tych wpisach Fotografia to świetne hobby - to trzyma mnie przy życiuFOTOseoPL - tematyczny katalog dobrych stron o fotografii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rainer Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 I dobrze, płatne jest dla tych co sobie nie potrafią radzić Promocje na PiO są prawie codziennie, więc każdy znajdzie coś dla sibie. pozdrawiam Rainer SEO Club -- Krótkofalarstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toffic Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Szczera prawda, wisy które robiłem do płatnych katalogów to z promocji pochodzą (taka sknera ze mnie) Fotografia to świetne hobby - to trzyma mnie przy życiuFOTOseoPL - tematyczny katalog dobrych stron o fotografii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rainer Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 W tym szaleństwie jest metoda pozdrawiam Rainer SEO Club -- Krótkofalarstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekplacek Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi aplikacje Android Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rainer Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Proszę już nie! A może w czymś innym? pozdrawiam Rainer SEO Club -- Krótkofalarstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Specjalnie napisałem Goauldów - czy ktoś pamięta z jakiego to jest filmu? Zapraszam Gwiezdny ten Twój katalog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rainer Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Heee brawo, właśnie leci Atlantyda na AXN SCI FI a potem 3 sezon. pozdrawiam Rainer SEO Club -- Krótkofalarstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Mam wszystkie sezony począwszy od SG1, po Atlatis i pełnometrażowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.