Pakinter Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Ja mam wrazenie ze nie jest juz tak prosto wypozycjonowac strone nawet na niezbyt trudna fraze jak kilka miesiecy temu. Kiedys dokladalo sie linkow i szlo po paru-parunastu dniach do gory. A teraz stoi czesto w miejscu i czeka sobie na cos no wlasnie na co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek60 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 ..... Kiedys dokladalo sie linkow i szlo po paru-parunastu dniach do gory. A teraz stoi czesto w miejscu i czeka sobie na cos no wlasnie na co... i czekasz az ktos zacznie polecac twoja strone na swoim blogu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakinter Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Poza tym od jakis dwoch tygodni zmienilo sie zachowanie wyszukiwarki. Kiedys gdy bylo sie zalogowanym do gmaila i po wyszukaniu jakiejs frazy chcialo sie wylogowac to wyniki z tej frazy po przeladowaniu strony pozostawaly na ekranie, teraz natomiast po wylogowaniu i przeladowaniu strony nastepuje powrot do strony glownej googla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viper134 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Działa, działa tylko najbardziej znienawidziłem w nim personalizację. Jak jestem zaLogowany strony są inaczej potasowane niż po wylogowaniu Szybka Naprawa błędów WordPress - od ręki i profesjonalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss83 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 czy też zauważyliście, że od jakiegoś czasu niema już FSB ? (nie jestem pewien ale , takie mam wrażenie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viper134 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Wg. Mnie fsb to mit, przecież niewszystkie strony nawet na proste frazy miały to co nazywany fsb, a co ja nazywam zbiegiem okoliczności Szybka Naprawa błędów WordPress - od ręki i profesjonalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
websign Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Tak się zastanawiam dlaczego niektórzy z Was twierdzą że nowy silnik jest już uruchomiony, skoro moim zdaniem wszystko wskazuje na to że nie jest. Śledzę trochę zagranicznych forum i tam też raczej ostatecznie wszystko wskazuje na to, że nowy silnik uruchomiony finalnie jeszcze nie jest, a brak oficjalnej informacji ze strony Google tylko to potwierdza. Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grim Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgadzam się, że finalnie jeszcze uruchomiony nie jest ... o tym nawet pisało Google, że "nie wszystko naraz bo jak coś spieprzymy to by była duża wtopa" ... ale nie da się ukryć, że na niektórych serwerach jest i się rozprzestrzenia ... a to co się dzieje w Google to nic innego jak kładzenie fundamentów pod nowy silnik Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 rankingowanie stron wg "nowego silnika" nadal nie wyszło poza określony obszar i "nowe" wyniki można sobie podglądać, ale domyślnie w PL raczej ich jeszcze w żadnym momencie nie dostajemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Skpekulacji nie wiadć końca szkoda tylko ze nikt nie sprawdził wyników i nie powiedziedział jakie widzi róznice bo ja żadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Skpekulacji nie wiadć końca szkoda tylko ze nikt nie sprawdził wyników i nie powiedziedział jakie widzi róznice bo ja żadne różnice są i to nierzadko spore (kilkanaście miejsc w top20-top30 jest wręcz b. znaczące). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 no to może jakiś przykład pokażesz z tymi róznicami pod jakąś frazą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 raczej nie mogę (klienci) ale spróbuj sam poszukać: wpisuj jakieś ogólne (dość konkurencyjne hasła) i sprawdzaj. Prędzej czy później trafisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
websign Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 no to może jakiś przykład pokażesz z tymi róznicami pod jakąś frazą ? Bardzo proste: https://www.google.pl/search?hl=pl&safe...&lr=lang_pl https://74.125.95.132/search?hl=pl&safe...&lr=lang_pl jak u mnie spore różnice. Na inne frazy, które akurat obserwuję różnice sięgają nawet do 15 pozycji w top20 Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Dla: 74.125.95.132 comweb.com.pl forum.optymalizacja.com inhead.pl pozycjonowanie.pl widzialni.pl overthetop.pl internetica.com.pl pierwszapozycja.pl seo4.net topsolutions.pl Dla google.com comweb.com.pl forum.optymalizacja.com pierwszapozycja.pl inhead.pl topsolutions.pl pierwszemiejsce.pl sunrisesystem.pl widzialni.pl pozycjonowanie.pl internetica.com.pl Nadal nie widzie różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.