G.Krawczyk Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Cześć, czy ktoś ma doświadczenie z konfiguracją palmtopa z internetem w play? Mam asusa p527 i za cholerę nie mogę tego zrobić bo strona główna https://wap.playmobile.pl lub wap.playmobile.pl nie mieści się Poradźcie forumowicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 G.Krawczyk, a play przypadkiem sam nie konfiguruje sobie połączenia (podczas pierwszego uruchomienia) ? U mnie na HTC TyTN 2 pobierają się automatyczne aktualizacje (dodatkowo mam wgraną nieoficjalną wersje windows 6.5). A jak Ci się strona nie mieści to zainstaluj Opere Mobile Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.Krawczyk Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Nie ma go w automatycznej konfiguracji. W tym problem. Mam wgrane ustawienia wszystkich sieci oprócz play. Próbowałem połączyć się po plusie ale nie idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 G.Krawczyk, a próbowałeś ustawić config "z palca" ? Pewne będzie szybciej niż zabawa z szukaniem automatycznej konfiguracji Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.Krawczyk Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Próbowałem. Zupełnie już tego nie ogarniam, chyba mało popularny jest ten model palmtopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 G.Krawczyk, raczej nie ma większego znaczenia czy jest popularny czy nie ponieważ działa na Windows Mobile 6.x a więc nie powinno być raczej zbyt dużych różnic w ustawieniach. Ja bym spróbował wysłać ze strony play'a config nawet do innego modelu tel (tylko aby tel miał na pokładzie Windows Mobile) Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.