Content Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Jak w temacie. A dodatkowo: czy różnorodność IP ma znaczenie w linkowaniu, czy ktoś (z nich) to potwierdził? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP# Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Te teorie o IP się wywodzą z domysłów sprzed wielu lat, a teraz to trudno powiedzieć coś konkretnego na ten temat, a czy ktoś z nich się wypowiadał na ten temat to nie wiem, też jestem ciekaw. ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zawsze można zrobić własny test. A tak poważniej większe będzie miało znaczenie whois dla domen niż same IP ale mogę się mylić Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.Krawczyk Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Kojotek: Też mam takie wrażenie, że to jednak dane we WHOIS mają większy wpływ niż IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czachapl Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Na pewno takie ma znaczenie: https://whois.domaintools.com/optymalizacja.com Strony internetowe zarzadzanienajmem.eu https://eyepedia.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Whois to whois i na dobrą sprawę nic z niego nie wynika jako że mogę mieć dużą firmę webmasterską oraz hostingową i rejestrowac wszystko na siebie a nie na klienta. Co do ip to nie sądzę że ma więĸszy wpływ na pozycję jego róznorodnośc, natomiast sądzę że na pewno bezpieczniej mieć linki z wielu ip niż jednego bo jak google to namierzy może z takiego ip zbanować wszystko jak leci po kolei. Nie słyszałem o takich przypadkach ale nie znaczy to że nie może tak się stac bo to zachacza o ich regulamin i nie naturalne linkowanie. Jakie jest prawdopodobieństwo że naturalnie do jednej strony zaczną linkowac tylko i wyłacznie klienci jakiegoś jednego hostingu i to z jednego serwerra co ma to jedno ip tylko ? Żadne ? Co do whois jeszcze, to ja rejestruje domeny tak aby stały one na rejestratora a nie na mnie. Wiem że jest ryzyko że jakiś nieuczciwy może przechwycić domenę i potem będę móg mu prawdopodobnie całe g zrobić bo stoi na niego jednak jest to mało prawdopodbne jak rejestrujesz u tych najbardziej znanych i wielkich ja az, ovh itp. Zresztą przy zakupie dostajesz fv a rejestracja we whois tylko jest na niego więc w razie co w sądzie jest zawsze jakiś dowód że domena jest twoja. Podejżewam że tak zarejestrowanych domen (na uzyszkodników prywatnych) jest więĸszość w polsce więc raczej nie jest to podejżane jak mi 1000 linków prowadzi tylko z domen zarejestrowanych z chociażby wspomnianego az czy też ovh. Tak co do googlarza to nie ufałbym zbytnio i nagminnie jego wypowiedziom bo dość często rozmijają się one ze stanem faktycznym. Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shpyo Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Jestem w trakcie pisania wywiadu z Guglarzem. Padło takie pytanie. Jak tylko Kaspar podeśle odpowiedzi dam znać. blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 wciąż czekamy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.Krawczyk Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 https://blog.shpyo.net/?newsID=194 Nie musisz czekać - wystarczy poszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viper134 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Tu też ciekawy art: https://pozycjoner.chcebycbogaty.pl/linkowa...leglosc-linkow/ Szybka Naprawa błędów WordPress - od ręki i profesjonalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.