jun_dymek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Witam Od dziś darmowe wpisy w Katalogice są dostępne dla stron z PR>0. W niedługim czasie będzie tak też we Wzroście i Grubasie. Nie robię tego żeby pokazać, że katalogi są lepsze z uwagi na PR (same miały jeszcze niedawno PR0). Prawda jest taka, że część osób zakłada strony z myślą o szybkich zyskach i te strony niedożywają nawet updatu PR. Strona posiadająca już jakikolwiek wskaźnik powyżej 0 daje nadzieje, że nie zniknie szybko z sieci i jej właściciel dba o nią. Wcześniej sam się denerwowałem jak katalog nie przyjmował moich niektórych stron (kłania się np. Elsto:)), ale teraz patrzę na to trochę z innej strony. Chętnie wysłucham zdania innych na ten temat. Pozdrawiam i zapraszam do dodawania wartościowych stron z poprawnymi gramatycznie opisami (kropki, przecinki, małe, duże litery, polskie znaki - w podstawówce chyba tego dalej uczą). - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spookypld Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 W niedługim czasie będzie tak też we Wzroście i Grubasie. Super. Szkoda jednak, że nie wiadomo kiedy. Made In 3W - Małe Moje Miejsce https://napiszemydlaciebie.pl/co-to-jest-copywriting/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dywyn Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Pomysł znacząco utrudniający życie, osobą chcącym dodać wpis do Twoich katalogów. Jak nie mogę dodać strony do danego katalogu, to pomijam go. Zapominam i nie wracam. Szczególnie jeśli katalog nie prezentuje dużej wartości SEO. Treningi WattUp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jun_dymek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Super. Szkoda jednak, że nie wiadomo kiedy. Naturalnie napiszę o tym na tym forum Pomysł znacząco utrudniający życie, osobą chcącym dodać wpis do Twoich katalogów. Jak nie mogę dodać strony do danego katalogu, to pomijam go. Zapominam i nie wracam. Szczególnie jeśli katalog nie prezentuje dużej wartości SEO. Przykro mi, że tak to odbierasz. Ja na przykład jeśli na pierwszy rzut oka widzę, że katalog ma wartość to wracam do niego za jakiś czas i dodaję stronę jeśli spełnia już kryteria lub płacę za wpis jeśli uznaję, że mi się to opłaci. Np. do wcześniej wymienionego Elsto wróciłem jak tylko był update PR i nie żałuję. - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Przykro mi, że tak to odbierasz. Nie tylko on tak odbiera - ja też. Zapominam całkowicie o takim katalogu, bo nawet nie zapisuję sobie jego adresu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jun_dymek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Nie tylko on tak odbiera - ja też. Zapominam całkowicie o takim katalogu, bo nawet nie zapisuję sobie jego adresu... Pożyjemy, zobaczymy jaki będzie skutek zmian. Myślę, że wiele osób jednak wróci po jakimś czasie. Czas pokaże czy obrany kierunek był słuszny. - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jun_dymek Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Grubas.eu dołącza do Katalogiki. Darmowe wpisy dla stron z PR>0. Wzrost na razie pozostaje bez zmian. Pozdrawiam. - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolekpl Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 uważam tak samo jak Kukis ale jak już moje strony złapią PR nie będe tak myslal ;] Najtańsze badanie gleby w Polsce ! Dodaj firmę do katalogu firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 i dlatego właśnie w programach wspomagających katalogowanie jest opcja "odkładania na później" Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sezuza Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paszczur Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Ludzie, ależ przecież jeśli strona ma pr=0 to nie oznacza że jest bezwartościowa i vice versa ! Bildero - super wydajny serwer zdjęć, możliwość skalowania w locie, zoom, zdjęcia obrotowe (360 stopni), własny znak wodny i wiele innych możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sezuza Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Widzisz, paczur - jak ktoś się nie zna na SEO, to patrzy tylko na PR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jun_dymek Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Jeśli uważasz, że PR jest dla mnie mega wykładnią wartości strony to się mylisz, ale wydaje mi się, że ta dyskusja jest zbędna. Jeśli według Ciebie moje katalogi przedstawiają jakąś wartość to się dodawaj, jeśli jest inaczej to nie - proste. Pozdrawiam. - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
screw Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Ludzie, ależ przecież jeśli strona ma pr=0 to nie oznacza że jest bezwartościowa i vice versa ! Czyli co? Jeżeli pr=0 ma stronę to nie oznacza że jest bezwartościowy? Biuro Rachunkowe Nowy Sącz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 jak dla mnie, to jest po prostu ulatwienie sobie pracy (ja mam np okolo 50 stron mniej dziennie do moderowania dzieki platnosciom dla stron z pr0) i proba zwrotu kosztow za prowadzenie i promocje katalogu. Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.