krzys2 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Kupiłem pewną stronę i mam problem. Otóż pod jedną domeną są dwie strony. Dokładnie, pod jedną domeną. O co chodzi konkretnie. Informatyk, który pracuje przy stronie jeśli doda jakiś temat, opis, zdjęcie czy co kolwiek, np. reklamy google widzi to. Ja tego nie widzę na swojej stronie. Tak samo w moim przypadku, jeśli ja coś na stronie zrobię, on tych zmian nie widzi. I nie dotyczy to tylko nas 2. Pytałem kilka osób, i jedne osoby widzą co ja widzę inne co zmienia informatyk. Wygląda jakby były dwie strony. Gdzie szukać błędu?? RANDEWOO INFORMACJE.CO.UK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordon Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Może buforowanie strony, może cache przeglądarki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.