d4rk5ide Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Więc powiem że działa to to napisałem (sprawdzone kilkukrotnie). Można spokojnie wstawiać to w instalator. Zarabiaj na swojej stronie WWW! Kliknij tutajA tak może wyglądać Twój katalog za drobne pifffko- zawsze najnowsza wersja OtwartyMini Chrome by D4rk5ide Zakup modyfikację skryptu w wersji "Chrome" https://allegro.pl/listing/user.php?us_id=148122 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Zrobilem tak jak jest napisane w instrukcji i pisze Parse error: syntax error, unexpected '}', expecting '{' in /home/domenyin/public_html/katalog/otwarty_disp/funkcje.php on line 433 wiem ze chodzi o klamre u mnie jest tak <? } } function addok_link_form($name,$cat_id,$sub_id,$title,$desc,$keyw,$kod,$err)} global $cfg, $prefix, $stop1; niech ktos doradzic jak ma byc www.domenyinternetowe.com www.konta.in www.wezchwilowkeonline.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ery Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 function addok_link_form($name,$cat_id,$sub_id,$title,$desc,$keyw,$kod,$err) { Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 dzieki teraz mam kolejny blad arse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/domenyin/public_html/katalog/otwarty_disp/op.php on line 150 mysql_query("DELETE FROM ".$prefix."kody WHERE kod='".$_POST['kod']."' LIMIT 1"); nie wiem czy to oto chodzi www.domenyinternetowe.com www.konta.in www.wezchwilowkeonline.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ery Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 W bazie stworzyłeś tabelę kody? Oczywiście tabela musi mieć prefix takie jak pozostałe tabele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 tak ale nie mam pliku kody.php te co sa w tym watku sa puste www.domenyinternetowe.com www.konta.in www.wezchwilowkeonline.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ery Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 ściągnij mini i w folderze admin masz plik kody.php: https://chomikuj.pl/slafco/skrypty+php/otwarty+mini+mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 niestety w folderze admin nie znajduje sie plik kody.php jak sciagam pliki kody.php nie wggrywa sie na serwer www.domenyinternetowe.com www.konta.in www.wezchwilowkeonline.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ery Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Linku który podałem: 1. ściągasz pierwszą pozycje: mini_otwarty_mod_v2.0.rar 2. wypakowujesz 3. w folderze: mini_otwarty_mod_v2.0 => otwarty_admin => kody.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 dzieki wgrałem i zalogowalem sie do panelu i dodalem kody Nadal sie pojawia blad parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/domenyin/public_html/katalog/otwarty_disp/op.php on line 150 www.domenyinternetowe.com www.konta.in www.wezchwilowkeonline.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 nie wiem czy powinienem je dodac www.domenyinternetowe.com www.konta.in www.wezchwilowkeonline.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 zwracam sie z prosba do wszystkich wlasciceli katalogow otwarty mini o podanie jak macie w pliku op.php lini 241 Chodzi o te klamry ja mam else if ($stop1=="connect_error" or $stop1=='zakazane') { www.domenyinternetowe.com www.konta.in www.wezchwilowkeonline.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.