Pipek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Mam problem - PR jednej mojej domeny wynosiło 3, po sylwestrze zauważam, ze PR=0 - sprawdziłem w wielu rożnych "page rank checker'ach" i PR=0 (w jednym przypadku tylko było PR=3, raz tez PR=2). Umie ktoś z Was mi to jakoś wyjaśnić? Domena nie ma bana - co jest grane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grim Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 30.12.2009 = Page Rank Update Normalna rzecz, po aktualizacji PR zamiast 3 masz 0, powód na pewno jest ... ... ale bez znajomości historii strony trudno powiedzieć jaki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Wyzerowali Ci. Strona www naruszała wytyczne Google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Dzięki za link Grim. Poczytam sobie... Strona była z wytycznymi Google... tylko, adderem zacząłem dodawać ostrożnie linki i może to przez to. Dla mnie to nowy temat, dopiero się uczę i wszystko poznam na swojej skórze W ogóle nie miałem pojęcia o jakimś upadte... przysiągłbym, ze straciłem PR kolo północy - prezent od Google na Nowy Rok Pozdrawiam, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawegio Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Ja mam stronę od ponad miesiąca w sieci, ostrożnie pozycjonowałem i dzisiaj patrzę PR 3 mam... przed aktualizacją miałem ciągle PR 0, możliwy taki skok z 0 do 3? https:/www.mu2yka.pl <- to link, może źle sprawdzałem PR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEGE Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Mozliwy Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Mam tez inna... ma 1.5 miesiąca o północy strzeliła z PR=0 na PR=2... tamta z PR=3 na PR=0, kompletny bałagan... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEGE Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Fajnie Sylwestra spedzales Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Tak mniej więcej szacuje, przypuszczam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek13 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 cos te wytyczne google jakies dziwne sa, albo dla kazdej domeny inne u mnie na jednej domenie od 3-4 miesiecy max ilosc linkow z swl sie wyswietla i zaktualizowalo mi pagerank z 0 na 1 nowy katalog stron katalog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys2 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 No tak, był update. Zauważyłem zmiany na swoich stronkach. RANDEWOO INFORMACJE.CO.UK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojaszukam Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zmiany zauważyłem, także na moich stronach. Wzrost o 1+, ale spadków żadnych. Na pewno coś sknociłeś i google złapało focha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triq Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Naturalnym jest, że jedne strony zyskują, inne tracą. Może zwolniłeś mocno linkowanie, może wrzuciłeś SWL'a na stronę... można wróżyć Herbit.pl - sklep z herbatami. Najwyższej jakości produkty na wagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 SWL nie miałem, kilka linków (10) było wymienionych z innymi stronami... kilka wystawionych (10) linków, które sprzedałem... Bawiłem się (aktualnie) adderem trochę, ale ostrożnie... poprzednio dodawałem ręcznie do katalogów... Nic więcej... także to było coś z tego... Ale je się uczę, poznaje to wszystko i to mnie nie martwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triq Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 I to najprawdopodobniej mogło być powodem obniżenia PR. 20 linków wychodzących ze strony głównej (i każdej podstrony), umieszczonych (najprawdopodobniej) w stopce. Herbit.pl - sklep z herbatami. Najwyższej jakości produkty na wagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.