virus4 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Cześć. Chciałem się zapytać czy jeżeli na moim serwisie www.adres.pl zrobię podstronę www.adres.pl/odnośniki z odnośnikami do stron, z którymi wymieniłem się linkami ale na żadnej stronie serwisu nie dam do tej podstrony odnośnika to czy będzie to etyczne? Czy nie dostanę wtedy bana bądź filtra od wyszukiwarki? Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy! Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 etyczne czy nie, kwestia Twojego sumienia. Osobiście nie wymieniłbym się z Tobą linkiem wiedząc, że ta podstrona "nie będzie istnieć" dla robota wyszukiwarki, bo niby jak ma robot wiedzieć o jej istnieniu skoro nigdzie nie będzie do niej prowadził link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tianka Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Dodatkowo weź pod uwagę, że jeśli już ktoś się wymienia to sprawdza takie rzeczy jak podlinkowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisss Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Czy nie dostanę wtedy bana bądź filtra od wyszukiwarki? Przyjdą do Ciebie pracownicy Google z policją i zabiorą komputer. Ludzie, pomyślcie trochę, to nie boli! Jak Google może ukarać za coś, o czym w ogóle nie wie? PS. Nie bez powodu na tym forum jest dział dla początkujących Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEGE Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 czy będzie to etyczne? To chyba indywidualna sprawa? Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cancel Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Czy aż tak trudno zadbać by podstrona była zaindeksowana? Jeśli nie zamierzasz umieszczać linku na stronie głównej to dodaj go na mocnej podstronie lub stronie zapleczowej - wtedy będzie OK. Kiedyś miałem katalog anglojęzyczny z obowiązkowym linkiem zwrotnym. Wiele osób dodawało obowiązkowe odnośniki na nielinkowanych podstronach - takie wpisy były najczęściej wyrzucane z katalogu. Recenzje książek rozwojowych i motywacyjnych - złote książki Wszystko co powinieneś wiedzieć o fotowoltaice - fotowoltaika Żory Zdrowie, odchudzanie i uroda - zdrowie na zawołanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus4 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Ja się po prostu uczę pozycjonowania i jeżeli coś mnie dręczy to pytam. Nie mam zamiaru robić czegoś takiego jak opisałem wyżej tylko pytałem z ciekawości. Poza tym temat uważam za zakończony. Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.