GEGE Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Dobra wiadomość dla wielbicieli tradycyjnej czystej. Jak udowodnili amerykańscy naukowcy, kac po upiciu się wódką jest mniejszy, niż po whisky https://www.tvn24.pl/-1,1634490,0,1,naukowo...,wiadomosc.html Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OtherCoder Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Jak jednak wskazały testy wykonane przez naukowców, gorsze samopoczucie spożywających whisky nie wpływało na ich gorszą efektywność w pracy od pijących wódkę. Wszyscy mieli równie złą. I po co wybierać w sumie? i tak sponiewiera i tak hehe ale ja tam wole whisky chociaż czystą też nie pogardzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Osobiście i wielokrotnie sprawdziłem (nie naukowo), że po dobrym Norweskim bimbrze kac nie istnieje Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OtherCoder Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Osobiście i wielokrotnie sprawdziłem (nie naukowo), że po dobrym Norweskim bimbrze kac nie istnieje no też słyszałem o tym ale jakoś nigdy nie miałem okazji spróbować. Tam też się robi taki że można go podpalić? hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Tam też się robi taki że można go podpalić?Każdy dobry bimber można podpalić, to przecież spirytus domowej roboty Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grim Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Po co testy ... jak to mawiał jeden z naszych bohaterów narodowych Nikodem "Nikoś" Dyzma: "Ja po zagranicznych koniakach to choruję , a Polska wódka smakuje mi niezmiennie" - "... bo każdy Polak ma polski organizm" i to co nasze, polskie, nam nie zaszkodzi Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmike Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Nie musieli mi tego naukowcy udowadniać Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org. Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurandinho Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Ja osobiście wole Whiskey, ale tak mnie te badania zaintrygowały, że chyba przeprowadzę własny cykl eksperymentów. Ktoś się przyłącza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OtherCoder Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Ja osobiście wole Whiskey, ale tak mnie te badania zaintrygowały, że chyba przeprowadzę własny cykl eksperymentów. Ktoś się przyłącza? ja osobiście mogę po testowac różnice między whisky a Whiskey hehe zacznę wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShadowMe Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Osobiście wolę czystą. Whiskey jest bardziej 'cool' ale czysta o niebo lepsza moim zdaniem ^^ Wspieram: Buty Robocze, Obuwie Robocze, Rękawice ochronne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 mi za bardzo takie "wyborne" nie smakują. wódka tylko okazyjnie więc kiepski ze mnie tester w takich trunkach Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.