sh0tek Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Witam. Mam mały problem grzebie w pliku pod.php i chciałem wyciągnąć id wpisu wiem że normalnie można to wyciągnąć jako $li_lw[id]; lub $li[id_wpi]; gdy wstawię to przed tym kodem mam wszystkie id nie oddzielone niczym kolo siebie gdy wstawie to za tym kodem mam ryż ;D czyli tylko ostatnie id ) jak mam wyciagnąć te id musze je niżej wykorzystać ) if ($cfg[m1]==1) { if (eregi("/",$cfg[m5])) {$szcz_end="/"; $szcz_sep="/";} else {$szcz_end=".html";$szcz_sep="$cfg[m2]";} $links[$li_lw[id]]['det_link'] = "/$cfg[m5]$szcz_sep$li_lw[id]$szcz_end"; } elseif ($cfg[m1]==3) { if (eregi("/",$cfg[m5])) {$szcz_end="/"; $szcz_sep="/";} else {$szcz_end=".html";$szcz_sep="$cfg[m2]";} $links[$li_lw[id]]['det_link'] = "/".zmiana_url($li_lw[tytul]).$szcz_sep."s".$li_lw[id].$szcz_end; } else { $links[$li_lw[id]]['det_link'] = "$cfg[f1].php?a=szcz&id=$li_lw[id]"; } } Pozdrawiam www.controlsys.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
int24 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 $item[id_wpi] podaj adres twojego katalogu Szablony SEOKatalogu STRONA GŁÓWNA PANEL ADMINISTRACYJNY int24 projektowanie stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sh0tek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 www.seodir.com.pl tylko musisz wpisac z www ;D w poniedzialek wracam do pracy to bede kombinowal pozdro www.controlsys.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 if ($cfg[m1]==1) { if (eregi("/",$cfg[m5])) {$szcz_end="/"; $szcz_sep="/";} else {$szcz_end=".html";$szcz_sep="$cfg[m2]";} $links[$li_lw[id]]['det_link'] = "/$cfg[m5]$szcz_sep$li_lw[id]$szcz_end"; } elseif ($cfg[m1]==3) { if (eregi("/",$cfg[m5])) {$szcz_end="/"; $szcz_sep="/";} else {$szcz_end=".html";$szcz_sep="$cfg[m2]";} $links[$li_lw[id]]['det_link'] = "/".zmiana_url($li_lw[tytul]).$szcz_sep."s".$li_lw[id].$szcz_end; } else { $links[$li_lw[id]]['det_link'] = "$cfg[f1].php?a=szcz&id=$li_lw[id]"; } } $links[$li_lw[id]]['id'] = $li_lw[id]; echo $item[id] Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
int24 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 w kategorii internet, komputery popraw podkategorie "Projekotowanie stron" masz błąd pisowni Szablony SEOKatalogu STRONA GŁÓWNA PANEL ADMINISTRACYJNY int24 projektowanie stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sh0tek Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Irek co do tego co napisales to echo powinno być chyba li_lw[id] ale ###### dalej to samo tylko ostatnie id mam a init twoj $item[id_wpi] pomysl nie zwraca nic masakra nie wiem czemu tak jest www.controlsys.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Może napisz gdzie chcesz te id wykorzystać, bo teraz to takie kombinowanie po omacku. Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
int24 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 sh0tek znajdź w pod.php <? if ($pod[wpi_a]>0) { $links = ""; while ($li = mysql_fetch_assoc($zap)) { $li_lw = mysql_fetch_assoc(mysql_query("select * from ".$prefix."wpisy where id='$li[id_wpi]'")); mysql_query("update ".$prefix."wpisy set odslon=odslon+1 where id='$li_lw[id]'"); $links[$li_lw[id]]['tytul'] = $li_lw[tytul]; $links[$li_lw[id]]['opis'] = $li_lw[opis]; $links[$li_lw[id]]['pr'] = $li_lw[pr]; $links[$li_lw[id]]['data'] = strftime("%d-%m-%Y",$li_lw[data]); $links[$li_lw[id]]['url2'] = "https://$li_lw[url]/$li_lw[uri]"; i wklej między $links $links[$li_lw[id]]['id_wpi'] = $li_lw[id]; i wtedy to będzie działać <?php echo rating_bar($item[id_wpi]); ?> Szablony SEOKatalogu STRONA GŁÓWNA PANEL ADMINISTRACYJNY int24 projektowanie stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
int24 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Irek jak sobie radzisz z js, bo szukam pomocy ze małym skryptem Szablony SEOKatalogu STRONA GŁÓWNA PANEL ADMINISTRACYJNY int24 projektowanie stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolryb29 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 sh0tek może te id musisz wyciągać w pętli for lub foreach (jak kto woli) w przypadku jeśli nie mieścisz się w danym bloku php? Osuszanie budynków :: Nowoczesny katalog stron SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sh0tek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 init24 wielkie dzięki nareszcie ruszyło ! www.controlsys.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
int24 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 sh0tek musisz się jeszcze pozbyć numeru id wpisu na stronie, niepotrzebnie się wyświetla Szablony SEOKatalogu STRONA GŁÓWNA PANEL ADMINISTRACYJNY int24 projektowanie stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sh0tek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 narazie planuje zrobic top10 czyli najwyzej oceniane wpisy w lewym panelu, same tytuły z linkiem tylko znów błądzę w kodach jutro pomyśle nad zmianą tych gwiazdek tzn pogrzebie w tym skrypcie zeby nie pokazywal i byly napisy po pl ;d www.controlsys.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
int24 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 przykład masz na stronie ze skryptem oceniania Szablony SEOKatalogu STRONA GŁÓWNA PANEL ADMINISTRACYJNY int24 projektowanie stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.