MichaelDicson Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 dziwne ze nikt z netsales teraz się nie wypowiada u mnie tez różnie z tym naliczaniem bywa ale nie jest tragicznie ogólnie chodzi tu o walidację dla mnie ze gdzieś jednak te pieniądze ulatują i to nie małe pieniądze. Darmowe próbki, rzeczy za darmo, programy lojalnościowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zet76 Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 U mnie dzisiaj praktycznie kliki i leady stanęły, a nawet trochę zwiększyłem ruch na stronach i dodałem kolejne kampanie. Wczoraj o tej porze miałem prawie stówkę, a dzisiaj 25 zł. Parę dni jeszcze ich potrzymam i jak dalej będzie taki trend to spadam. Jest jeszcze kilka opcji do przetestowania. Portal informacyjny www.Nowin.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kook Opublikowano 23 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Znacie jakieś inne sieci afiliacyjne wypłacalne gdzie jest sporo programów CPL? KKM MEDIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zet76 Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Skończył się niedawno w teorii jeden z konkursów i przestało zliczać kliki i leady. Tylko , że linki do konkursu dalej działają i strona z konkursem normalnie się otwiera, więc jak ktoś nie pozdejmował linków to pewnie dalej nabija im kasę? HELOOOŁ PANOWIE Z NETSALES, MACIE WYDAWCÓW ZA IMBECYLI? Portal informacyjny www.Nowin.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelDicson Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 jeśli chodzi o ten program co sie skonczył to przysłali email o zakonczeniu kampani, ale kiedyś też miałem taką sytłację ze program był nie aktywny przez miesąc a ja dalej miałem ich reklamy na stronie i nikt z netsales nie raczył napisać drogą mailową powiadomienia o zakończeniu kampani a potem jak pisałem do nich czemu nic nie wysłali ze skończy się kampania to odpisali zę wysyłali mailing do wydawców no tylko ze ja nie dostałem w tedy wcale żadnego emaila od nich. Darmowe próbki, rzeczy za darmo, programy lojalnościowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zet76 Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Pomału zwijam linki i przenoszę do innych affiliantów. Nie wierzę kompletnie w to , że dostaję tam 100% leadów. Panie Marcinie jeśli jest Pan zainteresowany konkretami to proszę info na priv. Z przyjemnością wrócę do netsales jeśli uwierzę, że każdy lead trafia na moje konto. Portal informacyjny www.Nowin.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturkard Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Ja netsales polecam, zleciłem moją pierwszą wyplatę w tej sieci na kwotę ponad 1 tysiąc i pieniądze na koncie po 9 dniach. Biorę głównie udział w kampaniach cpc i zliczanie clików jest według mnie jak najbardziej prawidłowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zet76 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Tak tak Artur polecaj polecaj za tego tysiaczka ja mam w tym miechu 2100, tylko uważam, że powinno być co najmniej 4 tysi. Żeby nie chrzanić głupot przytoczę liczby. Konkurs w netsales - 20 klików, 3 akcje Ten sam konkurs w affiliando - 20 klików, 9 akcji Nie będę komentował żeby nie narazić się na psucie dobrego imienia firmy netsales. Portal informacyjny www.Nowin.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturkard Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 ja nie polecam, po porstu wypowiadam swoją opinię, a złego slowa powiedziec nie mogę z leadami niestety nie wiem jak jest bo nie biore obecnie w takich programach udzialu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawus Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 zet76, klik to klik, i kasa lead to juz bardziej skomplikowany temat , Najlepszy Tani hosting na Twoją www.Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę. Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru konta www od 19zł. brutto rocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zet76 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 slawus, jak widzisz powyżej robię porównanie z inną siecią i tylko podmieniam linki do konkursów miejsce linka i anchor ten sam, a jak rozbieżność w skuteczności leadów ... Portal informacyjny www.Nowin.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelDicson Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 jak chłopaki u was z walidacją w tym miesiącu jest bo u mnie już ucieli 30% zysku Darmowe próbki, rzeczy za darmo, programy lojalnościowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimik Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 kiedyś też miałem taką sytłację ze program był nie aktywny przez miesąc a ja dalej miałem ich reklamy na stronie i nikt z netsales nie raczył napisać drogą mailową powiadomienia o zakończeniu kampani Identycznie miałem dziś program zdjęli 0 informacji na maila co najlepsze do południa zliczało kliki i coś tam mi naliczyło a teraz jak patrze nie ma programu ani kasy za dziś. Kompletny brak profesjonalizmu z ich strony nie chodzi już o te pieniądze ale denerwują mnie takie zachowania i tylko się wku**. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelDicson Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 a jaki to program zdjęli ? Darmowe próbki, rzeczy za darmo, programy lojalnościowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimik Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 a jaki to program zdjęli ? F&F magazyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.