General_Depet Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Dzięki! Faktycznie. MKS wyślij mi swój email na kontakt@seokatalogi.pl to prześlę Ci poprawkę - widocznie masz jakiś stary plik forms.php bo w defaultowej wersji wszystko działa poprawnie. iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 OK, plik nadpisany. Nie powinno już być podobnych problemów. Jak zwykle ogromne podziękowania dla Generala za błyskawiczny support. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufle Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Podczas dodawania wpisu premium wywala coś takiego: Fatal error: Call to undefined function ucfirst_utf8() in /home/muzwar/domains/elsto.pl/public_html/includes/forms.php on line 348 mam nadzieje że szybko się z tym uporacie, trufle.net - katalog stron www =PR3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 General dziś podmieniał ten plik, żeby poprawić błąd zgłoszony przez Laambada. Być może dodawałeś wpis w tym samym czasie. W tym momencie (przynajmniej u mnie) wszystko działa. Sprawdź u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Fatal error: Call to undefined function ucfirst_utf8() in /home/muzwar/domains/elsto.pl/public_html/includes/forms.php on line 348 Już powinno być OK. MKS - aktualizacja do 1.31 w wolnej chwili koniecznie iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Dziś będzie zamieniona:) Nie musiałeś informować wpisokasowywawczów, że u mnie jeszcze można:) Backup jest robiony po każdej moderacji także spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Nie musiałeś informować wpisokasowywawczów, że u mnie jeszcze można:) Spokojnie - nie da się - na samym początku wysyłałem uniwersalna poprawkę do wszystkich wersji iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Backup jednak z pewnością nie zaszkodzi, zwłaszcza, że sporo w nim płatnych wpisów. Ruchu też było by szkoda;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Jasne - backup to podstawa iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Katalog minął już granicę 1000 wpisów (nawet o ponad 300 sztuk;)) ale wbrew zapowiedziom pozostaje on darmowy a płatne są tylko wpisy premium. Elsto jest naszym najmocniejszym katalogiem. Strona główna i wszystkie kategorie mają PR2 a niektóre wpisy nawet PR3:) Kilka kodów premium dla userów PIO: PIO00001 PIO00002 PIO00003 PIO00004 PIO00005 PIO00006 PIO00007 PIO00008 PIO00009 PIO00010 PIO00011 PIO00012 PIO00013 PIO00014 PIO00015 endżoj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 dzieki za kody, ale juz nie ma ;( oto co masz w kategorii: Warning: Missing argument 6 for pages(), called in /home/muzwar/domains/elsto.pl/public_html/templates/default/sub.php on line 30 and defined in /home/muzwar/domains/elsto.pl/public_html/includes/template.php on line 545Warning: Division by zero in /home/muzwar/domains/elsto.pl/public_html/includes/template.php on line 547 i jeszcze: # Link do strony rotacyjnie w okienku reklamowym - gdzie jest to okienko? # Powyższe wyróżnienia obowiązują przez 360 dni od aktywowania strony w serwisie - wow! Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Kody faktycznie wykorzystane. W kategoriach nie widzę błędu o którym piszesz. Dostosowywałem templatkę do najnowszej wersji. Może masz jakiś cache w przeglądarce. A z tym okienkiem to faktycznie coś nie tak. Najdziwniejsze jest to, że w edycji kategorii nie mogę dezaktywować ten element:/ Co do 360 dni to nie bardzo rozumiem ocb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 A z tym okienkiem to faktycznie coś nie tak. Najdziwniejsze jest to, że w edycji kategorii nie mogę dezaktywować ten element:/ Nie w kategorii tylko grupy. Aby uaktywnić okienko musisz wpierw je włączyć w wygląd w PA -> Konfiguracja -> Wygląd, później przypinasz do niego grupy wpisów w PA -> Konfiguracja -> Grupy wpisów Co do 360 dni to nie bardzo rozumiem ocb. No tyle ustawiłeś w Grupach Wpisów - chcesz nieskończoność wstaw 0. iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 nie stresuj sie, chodzi mi o to ze 360 to bardzo duzo, normalnie ludzie maja premium na 30 dni stad - wow lub jako kto woli łauł zobacz nad tagami, tam jest ten blad: https://elsto.pl/internet/katalog,stron,p,3/ Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Nie dostosowana templatka do 1.31 - ten kod stronicowania w tych plikach do zmiany występuje 2 razy. iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.