M_K_S Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 https://img43.imageshack.us/i/zrzut1029.png/ O to przesunięci chodzi. A Tagi już wszędzie działają. zgubiłem jeden ' i dlatego tagi znikały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Heh to już jest kwestia styli - to raczej pytanie do tego grafika co Ci składał szablon Podejrzewam że albo zgubił zakończenie jakiegoś <diva> albo coś nie tak z #content-wrap iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Grafika:) O to właśnie chodzi, że sami próbujemy sobie radzić z tymi grafikami. Jeżeli chodzi o niezamkniętego diva to WC3 na nic takiego nie wskazuje a content-wrap wygląda nieskazitelnie: #content-wrap { width: 766px; padding: 0 0 0 5px; margin: 0 auto; clear:both; Dziwne, niby ta sama przeglądarka a raz odczytuje css tak a raz inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szemron Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 A ja mam problem, bo wysłałem smsa, dostałem kod i pojawia się komunikat: Podany kod dostępowy jest nieprawidłowy. Strona nie została dodana. Na 100% nie zrobiłem błędu przepisując kod. Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl Proszę o kontakt na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Dziwna sprawa. Kod poszedł na PW, bo faktycznie płatność wpłynęła. Wymieniłem listę kodów na nową (tak na wszelki wypadek) i nie powinno być problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szemron Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Jeszcze raz dzięki za szybką reakcję. Podany przez Ciebie kod zadziałał. Wymiana kodów to dobry pomysł. Napisałem jeszcze tutaj, żeby się przypadkiem nikt nie wystraszył Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl Proszę o kontakt na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 całość jest przesunięta w prawo Problem (mam nadzieję) został naprawiony. Dziś na uczelni miałem ten sam problem co pomogło mi go rozwiązać. Będę wdzięczny sbart jeśli potwierdzisz, czy u Ciebie problem też zniknął. Tak przy okazji dodam tylko, że jak do tej pory jest to mój najmocniejszy katalog i ładnie w serpach wyskakuje, ściągając przy tym nie małą liczbę userów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 nameczylem sie przy opisie, a tu pr min 1. po co to w ogole? co za roznica czy pr 1, 10 czy 100? Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Mam nadzieję, że nie skasowałeś tego opisu. Jeżeli chodzi o PR>0 to z doświadczenia wiem, że strony z PR0 są to strony o "podwyższonym ryzyku" i miałem dość ich kasowania. Jeżeli ktoś chce dodać stronę z PR0 musi kupić SMSa, wtedy najczęściej nie doda śmieci a ja nie będę musiał tego usuwać. Tobie Pandha wysłałem paczkę kodów, wierzę, że będą to wartościowe zerówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 dzieki, fajna postawa. a opis skasowalem ;( ale co tam w koncu pisze na klawiaturze szybciej niz przecietna sekretarka Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Jakby ktoś jeszcze miał ciekawe strony z PR0 to piszcie, kody na pewno się znajdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laambada Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 hej, chciałem dodać stronę, niestety po wpisaniu urla strona wywala błąd: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/muzwar/domains/elsto.pl/public_html/templates/default/add.php:1) in /home/muzwar/domains/elsto.pl/public_html/includes/forms.php on line 170 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Dziwne. Ja dodaję normalnie strony. Z tego co widzę to oczekujących też codziennie kilkadziesiąt jest. Zaraz zapytam Generala, co to może być. Dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Z tego co widzę wszystko działa... :/ iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laambada Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Problem dalej u mnie występuje, sprawdzane w ff i operze. Nic trudno mam pecha :] Edit, tak się chyba dzieje, w momencie gdy strona już była wcześniej dodana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.