jarcow Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Ktoś rozpoznaje siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cestro Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Hahaha, świetne! multikonto, recydywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grim Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 A mówią, że nie liczy się to jak się zaczyna tylko jak się kończy Dobre Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 W Polsce obowiązuje raczej wersja "o k....". ;-) Ciekawy pomysł z tymi 5-sekundowymi filmikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 takie życiowe A dla leniwych: sprzątanie białystok ;] A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka Punkty FanCop od 3pln / 1k SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Właśnie przed chwilką znajomy mi podesłał - świetny filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Coś podobnego, życie w 1,5 minuty: Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perplexus Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Coś podobnego, życie w 1,5 minuty: Ten już jest poważniejszy. Skłania do zastanowienia. e-weblink uznałem za najgorszy system wymiany linków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sleaquit Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Coś podobnego, życie w 1,5 minuty: Ten już jest poważniejszy. Skłania do zastanowienia. i do jakich wnioskow doszedles? :> JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana mailiKLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyciak Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Że moje życie jest krótsze niż napisy końcowe półtora minutowego filmiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perplexus Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 i do jakich wnioskow doszedles? :> -że życie jest krótkie, trzeba z niego wyciskać ile tylko się da, że potomstwo jest jednym z ważniejszych celów człowieka, ważniejsze niż pogoń za pieniędzmi i że na forach trafiają się czasem debile. e-weblink uznałem za najgorszy system wymiany linków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sleaquit Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 że na forach trafiają się czasem debile. poza nimi rowniez JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana mailiKLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.