Saint Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Taki oto problem mie spotkal wstawiam bannerka na stronke lookam biala dziura kombinuje jak moge i w koncu pisze do googlersow oni o dziwo po kilku dniach odpisuja z pytaniem jak dugo reklama jest na sreonie - kuhfa jak zawsze byle zbyc czlowieka - odpisuje, ze juzod trzech dni sie meczy i nadal jest dziura nie ma reklamy, nawet dobroczynnej. Szlak mnie trafia pisze kolejnego maila i do tej pory czekam na odp. mysle, ze predzej sam znajde odp. na to dlaczego tak jest ... tu pytanie dlaczego tak sie dzieje? i czy mozliwe jest, ze to wynik tego ze inna strona jest zawieszona na tym samym adresie ip i tez serwuje reklame googli chodz watpie w te teze bo mam kilka stron i ttamte akurat smigaja bez problemu z reklama. Najdziwniejsze jest to, ze ten sam kod umieszczajac na innej daje pozytywny efekt. Jesli ktos ma jakis pomysl to prosze o pomoc. Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalashnikov Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Ta biała dziura pojawia się pod firefoxem i pod ie ? Rozpoczęcie jest proste! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 na operze tez i to pul biedy zeby tylko mi natomiast nikt nie widzi wlasciwej reklamy. Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Czesta tak sie dzieje gdy reklama jest umieszczona na stronie z ramkami. Sprawdz czy masz dobre ustawienia reklamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 raczej to nie jest problem bo w samym czystym html-u na tej samej stronie nie dziala, a na innej ten sam pilk dziala. Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Ja u siebie na trzech stronach zauważyłem, że zostały tylko najmniej płatne reklamy. Wygląda na to, że już nawet AdSense potrzebuje stałej aktualizacji strony, bo żadna z nich nie była zmieniana od ponad miesiąca. Chociaż na jednej było ok, póki nie wstawiłem 3 dni temu jednostkę linku. Zrobiłem małe zmiany, może pomoże. Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 EDDY nie wniosles nic do tego tematu Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Podaj link do strony ;] To powiem czy mi sie pojawia stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 A ja wam Powiem, że wystarczyło zmienić treść i już jest jakby lepiej. Więc wniosłem coś do tematu:p Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 U mnie nadal nic sie nie wyswietla wszystko by bylo jasne gdyby gdzies indziej na stronie byla reklama, ale nie ma nic sie nie da z tym zrobic za cholere zastanawiam sie tylko czy to wina googla czy skryptu forum IPB? Ktos ma jakies doswiadczenia w tej kwestii? Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAN Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Mam takie doświadczenia od paru dni :evil: Prawdopodobną przyczyną jest w moim przypadku brak akceptacji dla domeny głównej (parę miesięcy temu to było) obecnie zgłosiłem stronę w subdomenie, dostałem akceptację i reklamy działały parę dni. Teraz mam piękną białą "plamę" lub okno z wyświetlanym błędem 403. Myslę że to domena główna jest przyczyną tego stanu rzeczy, ale zobaczę co mi odpiszą (poczekam pewnie miesiąc) Oglądałem strone na kompie i są reklamy dobroczynne, na innej domenie nie sprawdzałem. Katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaq Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 A niewiem czy gdzies przegapilem ale mozna adresik do tego ? Bo ja mialem taki sam problem tyle ze to bylo cos z moja przegladarka https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Ptaq raczej to nie to wydaje mi sie ze to jest proble googlow. Nikt nie widzi tam reklamy wiec to nie problem przegladarek. Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 zdaje się ze brak wyświetlania reklam to wina systemu XP z doinstalowanymi wszystkimi aktualizacjami - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAN Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Nie jest to wina plików hosts, reklamy nie działaja nawet po sprawdzeniu narzędziem ze strony digitalpoint (wyświetla 403). Wina systemu to też nie jest (było sprawdzane na XP, ME i na pingwinie) Jedyne co mi przyszło do głowy to brak akceptacji dla domeny głównej i w związku z tym blokada całej domeny i subdomen (to tylko gdybanie). Robotów mediapartners nie widać, wymiotło je całkiem, jak jeszcze nie było reklam to się czasem plątały po stronie. Katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.