voximdo Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Witam, Chciałbym wszystkich zaprosić na nowy katalog (powstały na bazie starego - goldcatalog.pl), opartego na wordpressie . Przyjmowane są tylko wartościowe strony (opis unikalny na min. 250 znaków) . Myślę że wszystkie najważniejsze pluginy są zainstalowane, oraz szata graficzna jest w miarę przyjemna dla oka . Jestem chętny na wszelkie propozycje . Jeśli katalog będzie się cieszył popularnością, to mam w planach jeszcze ze 2-3 podobne katalogi . Proszę także o przeczytanie regulaminu oraz o tym jak należy dodawać strony , aby zaoszczędzić i mój i was czas GoldCatalog.eu Zapraszam i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozmiar Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Na pierwszy rzut oka wygląda o wiele lepiej od poprzednika. Coś jest z captcha - nie mogę się zalogować, pomimo poprawnego wpisania tokena. Oferuję usługi SEO w zakresie j. niemieckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voximdo Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Nie raz coś się "zacina" i trzeba 2-3 razy spróbować (chociaż w większości wypadków powinno wejść za pierwszym razem) . Jutro postaram się tym zając, ew. zmienić plugin . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil83 Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Wygląda całkiem ciekawie, jednak brakuje mi jeszcze jakieś grafiki w Topie strony oraz pierwszej indeksacji . Z nami Twoj serwis zacznie zarabiac!Akumulatory trakcyjne - baterie do wózków widłowych.Fotograf ślubny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voximdo Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Nad logiem popracuje przez weekend, a indeksacja już niedługo powinna być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jun_dymek Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Ja tak z ciekawości. Czy jest w ogóle jakiś katalog na wordpressie, który przetrwał próbę czasu? - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voximdo Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Jeśli takowego nie ma, to mam nadzieję że ten będzie pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laambada Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 bardzo ciekawy katalog. Mam nadzieje że mój wysiłek( unikalne opisy) nie pójdzie na marne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Ciekawy katalog Miejmy nadzieje, że się utrzyma :-) Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyciak Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Byłem pierwszy, który dodał stronę do tego katalogu jeszcze podczas poprzedniego wyglądu. szybka indeksacja wtedy była, więc polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voximdo Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Ciesze się że katalog się podoba . W przyszłości postaram się wydać jeszcze 1-2 podobne . Jeśli macie jeszcze jakieś pomysły/propozycje to piszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 voximdo katalog ładny dla oka, dodałem już swój serwis. Oby więcej taki precli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP# Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 no fajny, fajny tylko że ja myślałem, że ja mam skomplikowany proces dodawania strony... :) no ale to ma też swoje zalety - odstraszy leniuchów i spamerów. Tylko go linkuj i nie olewaj, bo niestety 90% ludzi sobie odpuszcza po kilku miesiącach dodałem pierwszy wpisik P.S. Daj sobie więcej wpisów w recent posts to pomaga w indeksacji i przywracaniu wpisów, które wypadały. ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WyMiSkO Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Ja tak z ciekawości. Czy jest w ogóle jakiś katalog na wordpressie, który przetrwał próbę czasu? Takiego nie znam, może to dobrze, że nie ma większej konkurencji Jeśli takowego nie ma, to mam nadzieję że ten będzie pierwszy Ludzie są z reguły leniwi a proces dodawania na wordpressie jest bardziej czasochłonny i skomplikowany niż w 'normalnym' katalogu PS. twoja instrukcja dobrze tłumaczy Zbuduj pozycję swojej firmy poprzez katalog firmowy (PR 2) i pozycję swojej strony poprzez katalog stron (PR 2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voximdo Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Dodałem 2 opcje płatnego wyróżnienia wpisów : https://www.goldcatalog.eu/index.php/wyroznienie/ Ceny, jako iż jest to początek katalogu bardzo niskie . Oczywiście większość pieniędzy przeznaczona zostanie na rozwój katalogu Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.