Gość Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Przyczyny zmiany adresu opisałem już w wątku https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=81741 Teraz jest tylko taka różnica, że jest domena .pl - KatalogGD.pl Proszę zgłaszać pomysły co do układu kategorii, bo wiem, że nie jest idealnie. Katalog jeszcze nie jest w indeksie, bo dopiero parę minut temu podczepiłem domenę. Wpisy zacznę sprawdzać od piątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCATI Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Statystyki katalogu też przydałyby się aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilverT Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 widze że jednak zostałeś przy "swoim" 197 stron czeka... będziesz miał co sprawdzać jak jeszcze do piątku chcesz czekać Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Statystyki katalogu też przydałyby się aktualne. Ale teoretycznie moc katalogu jest taka sama - Yahoo nie pokaże mi chyba ilości linków wskazujących na gigadownload.boo.pl + seo.neteasy.pl + kataloggd.pl razem wziętych. Póki co pokazało by same zera, co sfałszowało by rzeczywistość. 197 stron czeka. Spokojnie, normalnie co weekend sprawdzam 200 wpisów. Prosiłbym o sugestie co do podkategorii w katalogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCATI Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Ale teoretycznie moc katalogu jest taka sama - Yahoo nie pokaże mi chyba ilości linków wskazujących na gigadownload.boo + seo.neteasy.pl + kataloggd.pl razem wziętych. smile.gifPóki co pokazało by same zera, co sfałszowało by rzeczywistość. praktycznie nie jest taka sama i moim zdaniem to teraz fałszujesz rzeczywistość ale rób jak chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Usunąłem informacje o BL, IP, PR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gniotek Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 W weekend sprawdzisz ponad 100 wpisów zaległe ? Mhm... tęskniłem? Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Tak, od poniedziałku do czwartku totalnie nic nie robię (wolę się trochę pouczyć i odpocząć) - wszystko zostawiam na piątek popołudnie i sobotę. Jakieś sugestie co do katalogu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_ Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Dlaczego podlinkowane tytuły w ostatnio dodanych prowadzą bezpośrednio do stron a nie do szczegółów wpisu? Wiem, że dodający nie mają nic przeciwko, ale Tobie nie szkoda tylu wychodzących? Wykonam: - kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS, - wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 W weekend sprawdzisz ponad 100 wpisów zaległe ? 100 wpisów do moderacji w SEOKatalogu to jakieś 10-15 minut iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Dlaczego podlinkowane tytuły w ostatnio dodanych prowadzą bezpośrednio do stron a nie do szczegółów wpisu? Wiem, że dodający nie mają nic przeciwko, ale Tobie nie szkoda tylu wychodzących? Od dłuższego czasu rozkminiałem gdzie jest opcja zmiany tego - może ktoś pomóc? 100 wpisów do moderacji w SEOKatalogu to jakieś 10-15 minut Nie on, nie przesadzajmy. Mi zajmuje godzinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedźwiadek Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Konfiguracja -> Grupa wpisów -> "Wpis posiada link bezpośredni w liście wpisów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psik Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 W weekend sprawdzisz ponad 100 wpisów zaległe ? 100 wpisów do moderacji w SEOKatalogu to jakieś 10-15 minut zdradzisz sekret dla osoby jeszcze nie posiadającej SEOKatalogu ? - chociaż w sumie mi raczej do 2-4min zajmuje z 20 stronek więc może w sumie to i norma Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gieldalinkow Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Tak, od poniedziałku do czwartku totalnie nic nie robię (wolę się trochę pouczyć i odpocząć) - wszystko zostawiam na piątek popołudnie i sobotę. Jakieś sugestie co do katalogu? Generalnie jest ok, ale jaki masz PageRank? ranking stron - katalog stron PR4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNS Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Nie możesz sprawdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.