Pyciak Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Witam! Chciałbym przedstawić Wam dzisiaj nowopowstały pressel 3lancing.pl. Obecnie katalog posiada PageRank 3 i jest zaindeksowany w Google. Domena jest dosyć nowa (ok. 3-4 miesiące) jednak nie ma obawy, aby znikła szybko z Sieci. Zachęcam do rejestracji i dodawania wpisów: 3lancing.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyciak Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Specjalna promocja dla użytkowników forum PiO. Pięć osób, które jako pierwsze umieszczą wpis w tym precelku, otrzymają dwutygodniowy link na stronie głównej 3lancing.pl Proszę podawać linki w komentarzach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiVi Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Specjalna promocja dla użytkowników forum PiO. Pięć osób, które jako pierwsze umieszczą wpis w tym precelku, otrzymają dwutygodniowy link na stronie głównej 3lancing.plProszę podawać linki w komentarzach! Wpis poszedł- link na PW (nie ma co upubliczniać). PiVi Specjalizacja: Budownictwo. Polecamy najtańsze Płyty PIR - Tanie Blachy i Płyty Warstwowe. DACHY SOLARNE - Zintegrowane Dachy Fotowoltaiczne 2w1 SOLROOF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyciak Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Link umieszczony Zostały jeszcze cztery miejsca! @edit Ostatnie trzy miejsca wolne! @edit Jeszcze tylko dwa linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyciak Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Sorry za kilka postów pod postem, ale mamy małe zmiany na 3lancing.pl. Otóż z Precla ogólnotematycznego zamieniłem go na precel tematyczny. Tematyka to: Gry, Internet, Tworzenie Stron, Pozycjonowanie, Optymalizacja, Grafika. Mało jest tego typu tematycznych precli dlatego liczę na Wasze wpisy. Czołem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cestro Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Szybko zmieniasz zdania (tematykę). Tak samo obiecane 5 pierwszych wpisów (użytkowników PiO) na głównej Teraz pytanie: Ile on postoi? multikonto, recydywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyciak Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Oden ależ jest obiecane 5 linków. Osoby, które się zgłosiły dostały. A tematykę planowałem od początku tylko chciałem troszkę wpisów mieć na start. Postoi długo, gdyż nie jestem z tych, którzy robią precle na dwa miesiące, a potem znikają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP# Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 No już nie jeden tak mówił no ale to zobaczymy. Tytuł bym zmienił artykuły informatyczne dziwnie brzmi i sugeruje od razu, że to precel. ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikołajZ. Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Napisałem PW, ale nie wiem czy odczytałeś . Dodaj opcję edycji artykułów, przez autorów. Często wkradają się błędy/pomyłki, a Twój precel uniemożliwia poprawienie ich. Zespół muzyczny Częstochowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyciak Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 AdamGP# Postaram się wymyślić coś innego MikolajZ sprawa załatwiona. Można edytować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyciak Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Małe ostrzeżenie: Niedługo mogą być problemy z serwerem i precel może być niedostępny kilka dni. Precel nie znika, tylko przenoszę go na inny serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyciak Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Z powodu niewielkiej ilości wpisów zamieniam precel na ogólnotematyczną artykularnię. Site już jest niewielki, dlatego zachęcam do powiększania go! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyciak Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Podbijam temat. Zmieniłem nieco skórkę (podobno dużo lepsza) i chyba nie zmienię jej na jakąś unikalną. Do każdego artykułu dodaję zdjęcie, moderacja w 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikosis Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zobacz. Tam komuś w tym artykule o chrześcijaństwie się coś pomieszało z synonimami (widocznych jest kilka słów po kreskach|kreskach|kreskach) i tak poszedł na główną. dezynfeusz.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyciak Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Faktycznie, moje niedopatrzenie. Dzięki, że zwróciłeś mi uwagę na ten błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.