adamswawa Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 aaa myślałem, że ta sama tematyka. No wiesz im bliżej z głównej tym lepiej i najlepiej sporo linków wewnętrznych.No dobrze a opłaca się wrzucić na stronki system statlink ? korzystać z punktów na stronie PR6 a wyświetlać te z nowej strony?Czy wtedy poleci bardzo strona wyżej notowana? ale tylko nie mów, że na tej stronie PR6 chcesz system wrzucać!?? Chyba, że to jaki fake to nie fake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP# Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 równocześnie piszemy i się pomieszały nam posty ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamswawa Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 a znasz dobrze temat swli? wiesz jakie co za to grozi? nigdy nie używałem i jak się domyślam mogę wydupczyć sobie serwis PR6 ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP# Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 No mogą Ci na przykład filtr nałożyć albo wyzerować ten PR ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamswawa Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 No mogą Ci na przykład filtr nałożyć albo wyzerować ten PR czyli jak rozumiem 2 linki na głównej + 2 artykuły powinny już coś zdziałać - nie będę ryzykował z wymianą linków w takim razie Jeszcze mam pytanie czy pomaga przy pozycjonowaniu dodawanie metadanych do każdego artykułu (strona w joomli)? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_ Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 2 linki + 2 artykuły to niewiele. Takim czymś podciągniesz ewentualnie jakąś marną frazę. Postaw coś z wartościową treścią co będzie miało trochę podstron i z nich podlinkuj stronę docelową. Wykonam: - kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS, - wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP# Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 czyli jak rozumiem 2 linki na głównej + 2 artykuły powinny już coś zdziałać - nie będę ryzykował z wymianą linków w takim razie No to rzeczywiście nieco mało, ale możesz też przecież zdobywać linki z innych stron, katalogi, precle itp. ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perplexus Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Jeszcze mam pytanie czy pomaga przy pozycjonowaniu dodawanie metadanych do każdego artykułu (strona w joomli)? nie Jak nie jak tak. Jeśli każda podstrona ma indywidualny meta description i title, to zdecydowanie poprawia to indeksacje i jest bardziej seo friendly. Warto zainwestować swój czas(lub pieniądze) i zadbać o to. e-weblink uznałem za najgorszy system wymiany linków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP# Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 upss źle przeczytałem, sorry:) myślałem, że chodzi o dopisek w meta zawierający informacje, że strona jest w joomli coś w stylu <meta name="generator" content="WordPress 2.6.5" /> nie wiem czemu mi się tak skojarzyło. Oczywiście perplexus ma rację... ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Te frazy to na katalogach wypromujesz w max miesiac a co do domeny zostaw ją na poźniej:) Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.