jun_dymek Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Witam Serdecznie zapraszam do odwiedzenia mojego pierwszego katalogu - Katalogika.pl . Mam nadzieję, że wszystko dopracowałem i udało mi się uniknąć błędów jednak jeśli coś zauważycie (włącznie z jakąś literówką) będę wdzięczny za informację. Najciekawsze wpisy zostaną wyróżnione - zapraszam. - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_ Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Literówka 4 punkt regulaminu "forumlarza". Wykonam: - kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS, - wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jun_dymek Opublikowano 30 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Literówka 4 punkt regulaminu "forumlarza". Dzięki:) - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Coś ponura ta templatka... zawsze taka będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jun_dymek Opublikowano 30 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Coś ponura ta templatka... zawsze taka będzie? wink.gif Zobaczymy jak się katalog rozwinie. Szczerze - mi się podoba:) - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL-mann Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 To chyba pierwszy SEOkatalog bez możliwości rejestracji użytkownika. A może poprostu nie widzę tego? Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z REKLAMA od A do Z – FIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRM – ZAPRASZAMY DO REKLAMY REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzarin Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 czekamy na indeksację strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vek-tor Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 no ja tam się dodam z chęcią do "seokatalogu" choćby przez to, że się ładnie indeksują. Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jun_dymek Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Dodawać dodawać Katalog moderuję kilka, kilkanaście razy dziennie także myślę, że nie trzeba długo czekać na zatwierdzenie wpisu. Stronka się rozwija, ale szczerze myślałem, że będzie więcej chętnych. Mam jeszcze pytanko. Chcę wprowadzić na dniach symboliczną opłatę za wpis premium (w tej chwili jest wyłączony). Nie chodzi mi o zarabianie, a udostępnienie wszystkich opcji katalogu. Aktualnie wpisy premium rozdzielam sam nielicznym stronom, które uznam za wartościowe. Raczej nie liczę, że ktoś będzie płacił za wpis w tak młodym katalogu. Nie powinno to chyba jednak nikogo zniechęcić. Jak myślicie? - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikołajZ. Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Opłatę zawsze możesz wprowadzić, lecz tylko jako opcję dodatkową . Taka możliwość z pewnością nikogo nie zniechęci, a nóż trafią się osoby, które wpis będą chciały wyróżnić . Zespół muzyczny Częstochowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jun_dymek Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Witam ponownie. Wprowadziłem dzisiaj wpisy premium. Mam nadzieję, że nie odstraszy to nikogo od katalogu - oczywiście darmowe wpisy są jak najbardziej dostępne. Jeśli ktoś chce się wyróżnić w moim katalogu na początek proszę - oto dwa kody: KATALOGI1 KATALOGI2 Pozdrawiam. - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cestro Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 KATALOGI2 Dziękuję Pierwszy niestety był już wykorzystany multikonto, recydywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jun_dymek Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 No niestety. Dwie strony, które musiałem odrzucić... Jeszcze dziś wrzucę dwa kody. Tylko proszę - dodajcie wartościowe strony... Pozdrawiam. - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jun_dymek Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 LOGIKA1 LOGIKA2 Zapraszam. - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jun_dymek Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Przy dodawaniu wpisu wyrzuciłem token. Najwyżej będę miał więcej śmieci do moderowania. Coraz poważniej myślę również nad ładną skórką. Dodawać, dodawać - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.